Sayfa 260/1011 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    gömecek gibi gözüküyor.
    Tebrikler elturco abi, sabah ekranı açtım baktım bi saatte işi bitirmişler kapattım ekranımı dışarıya çıkmıştım, şimdi geldim gömmüşler. Senin yazın aklımda kalmıştı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek ben de hatırlamıyorum. Max -30.000 den yukarı alırlar diye düşünmüştüm...
    Biriktirdiyse şenlik var ...
    o zaman -45 bin den sonra alacaklar, bakalım gerçekten bu rakamdan sonra ne yapacaklarını merak ediyorum!

3. İsviçre'de yabancılar paralarını tutuyor, paralaraını çekerler ise USD ve EUR değerlenir gibi.

MEK TV seyrediyorum orada da altın ons 2200 üzerine gidebilir dediler şimdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler elturco abi, sabah ekranı açtım baktım bi saatte işi bitirmişler kapattım ekranımı dışarıya çıkmıştım, şimdi geldim gömmüşler. Senin yazın aklımda kalmıştı
    dün akşam üstü hacimsiz kolpa bir yukarı yapmıştı. bugün de direkt artı açınca eli iyice belli oldu. haftalık grafik paçavra oldu.

daha yiyecek çok zopamız var.
    audentes Fortuna iuvat

5. daha çok 69 yaparlar 4 aydır milleti kevgire çevirdiler !
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Abd hazine bakanı yellen: Bankalar stres altında olursa kredileri sıkıştıracaklarından endişeliyorum. Daha sıkı kredi, aşağı yönlü ekonomik riskin önemli bir kaynağı olabilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Bakalım bofa bugün de short kapattı mı ve son 1 saat spotta gene mal alacak mı....

8. Büyük bankalar ihtiyaç kredilerinde faizi artırmış. Krediniz hazır vs SMS'ler geliyordu geçen haftalarda 1,80 den bu hafta 2,44 e çıkmış gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 260/1011 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •