Originally Posted by
lokasyon
Lütfü abi çarşamba aldığım hisseyi maalesef perşembe sattım 1360 lira temerrüt yansitilmis şimdi 215 bin liralikti pazartesi normal oluyorya bu 1360 haricinde gene yansıtmaz dimi abi cumartesi pazar çok moralim bozuldu
Sn. Lokasyon tekrar geçmiş olsun, sizin başınıza bu gelen durum 2 etti sanırım, bu sayıyı şuan hatırlamıyorum ama 3 yada 5 olabilir size kredili işlem yasağı gelir 6 ay, bende bir ara bu duruma düşmüştüm ama o zaman başımdaki tek bela bu olmadığı için kaç sefer temerrüde düştüm hatırlamıyorum, bana sürekli günlük işlem yapma mutlaka toplamda zarar edersin demişlerdi öyle de oldu hatırı sayılır zararlar ettim ve sonunda sopa yemekten yorulup günlük işlem yapmayı bıraktım, sizde yapmasanız iyi olabilir, hele Çarşamba günleri kredili yada açığa limitle işlem yapanları avlama gününe dönmüştü, o yüzden ekstra dikkat etmek lazım, ben şahsen 1.5 aydır tek lot işlem yapmadım, kredili işlemde kabaca 6 aydır yapmıyorum.
.... Bu arada size %77 temerrüt faizi uygulamışlar, bugün hepsini sattıysanız ilave masraf çıkmaz tabi bugün yaptığınız işlemden dolayı oluşacak zarar varsa o da hesaba yansır, kurumunuzda görünen T+2 bakiye ne diyorsa doğrudur...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri