Sayfa 288/1011 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. AT1 bonoları riskli hale gelmiş, normalde kurtarılma durumunda öncelik hisse sahiplerinden önce AT1 bono/tahvil sahiplerinde olması gerekiyormuş.

BBHT'de bugün bu tip tahviller değer kaybeder, bunları elinde tutan şirketler de satılabilir dendi. Türkiye'yi çok etkilemez dediler.

https://www.bloomberg.com/news/artic...ness#xj4y7vzkg

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Ariston abey, etkiler etkiler Dışarısı içerisi için bir simülasyon oldu... Yasalar gereği bu kadar konuşabiliyorum

3. Bir senet grubunun karlarının nasıl kağıt üstünde olduğunu, yarın bir gün faizler artttığında bu sektörde neler yaşanabileceğini görüyoruz...

4. Bizde faizler norma seviyesine geldiğinde bunu mu yaşayacağız?

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bir senet grubunun karlarının nasıl kağıt üstünde olduğunu, yarın bir gün faizler artttığında bu sektörde neler yaşanabileceğini görüyoruz...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yurt Dışı para transferlerine %5 komisyon..
    getirilmiş..

Nerede patlayacak bizim MErkez ..?
    Beraberinde bizi de...
    bavulla eşşek sırtında sınırdan geçişleri hızlandırır
    olmadı turist oalrak gelene verir gönderirler adam turist elbette dolar euro taşır yanında
    bir halt olacağı yok.

6. En bilgili abiler burada. O yüzden soru(nu)mu burada sormak istedim. Cuma kapanışta #Tuprs ve #Thyao neden öyle dayak yedi?

7. Gubrf hissesi zaten tasinmaz bir hisse sanirim bugun taban olacak. 5690500 u goren vadeli hic iyi sinyal vermiyor. Ziraat nerdesin yetis, endeksi opuyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Bizde faizler norma seviyesine geldiğinde bunu mu yaşayacağız?
    Yeap... Yakaladın...

Sayfa 288/1011 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •