Sayfa 299/1011 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. su an yatırımcılar da feci panik var zaten 4 aydır illahlah edilmişti .. du bakalım n olcak karar anları buralar
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Zar atmak isteyen ALARK baksın.

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    yesil mi olur dedin yesil muraddır ) bunu da bilirsin erersin
    Bugün yeşil olma şansı onmilyonda bi ihtimal
    Bir Vobcu bugün kırmızı olucağını tahmin edemediyse bıraksın bu işi limon satsın
    Hamdım Piştim Yandım

4. Maliye bakanı vatandaşı borsaya davet etti. Biz de borsadayız. Bize malı yukarıdan kitlemek için mi davet etti. Bu gelenler nasıl olsa döviz artacak, her yerde yazıyor deyip borsadan çıkıp dövize gitse ne olacak?

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    su an yatırımcılar da feci panik var zaten 4 aydır illahlah edilmişti .. du bakalım n olcak karar anları buralar

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Tebrikler...İyi gidiyorsun sayılır.
    Teşekkürler , muhtemelen dibe yakın biryerlerden kar al yapmış olabilir. 5529

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

6.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Maliye bakanı vatandaşı borsaya davet etti. Biz de borsadayız. Bize malı yukarıdan kitlemek için mi davet etti. Bu gelenler nasıl olsa döviz artacak, her yerde yazıyor deyip borsadan çıkıp dövize gitse ne olacak?
    Gelenler borsadan kolay çıkamaz. Büyük kısmının elinde bir daha o fiyata gelmeyecek hisseler var.

7.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Maliye bakanı vatandaşı borsaya davet etti. Biz de borsadayız. Bize malı yukarıdan kitlemek için mi davet etti. Bu gelenler nasıl olsa döviz artacak, her yerde yazıyor deyip borsadan çıkıp dövize gitse ne olacak?
    valla sunu bilir sunu yasarım ENDEKS olsun BTC olsun ALTIN olsun n zaman dillere düştüyse düşüyor ... ben 4 senedir borsadayım yasananlar hep aynı ama iste tecrübe hersey ..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Ben borsa ile ilgiliyim diye arkadaşım benden görüp gidip 1 milyonluk kocaoğlan almış. Yaw mübarek, daha ne nedir bilmiyorsun, sorsa bu ortamda girilir mi diyeceğim. Hadi bizim maliyet düşük, toplarız bir şekilde.

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    valla sunu bilir sunu yasarım ENDEKS olsun BTC olsun ALTIN olsun n zaman dillere düştüyse düşüyor ... ben 4 senedir borsadayım yasananlar hep aynı ama iste tecrübe hersey ..

Sayfa 299/1011 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •