Sayfa 301/1011 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Onlar daha çok halka arzlara girdi. Bizden çok kazanmıştır
    Halka arzlarda vatandaşa üçbeş lot vererek borsaya alıştırıyorlar, o kadar halka arza katılıp yüklü lot alan oldu mu?
    Ya 7 dene yada 70 dene gelir, onlada üçbeş tavan ederek bi cigara parasını kazandırır, böylece yenilerin ağzının suyu akar.
    Bu bir yatırımcı çekme oyunudur.
    Ben önümüzdeki haftalarda 5 milyonu görürüz diyorum
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Halka arzlarda vatandaşa üçbeş lot vererek borsaya alıştırıyorlar, o kadar halka arza katılıp yüklü lot alan oldu mu?
    Ya 7 dene yada 70 dene gelir, onlada üçbeş tavan ederek bi cigara parasını kazandırır, böylece yenilerin ağzının suyu akar.
    Bu bir yatırımcı çekme oyunudur.
    Ben önümüzdeki haftalarda 5 milyonu görürüz diyorum
    Eş dost torun tombalak hesap açıp geliyorlar. Doğuda 200 den fazla hesapla katılanlar var.

O rakamı esas kabul etmiyorum daha çok yatırım fonlarındaki yatırımcı sayısına bakıyorum. NNF 30 binden 25 bine düşmüş. Diğerlerinde de %15-25 düşüşler var yılbaşından beri.

3. Ben mkk kayıtlarında yazanlara baktım, gerçek nedir bilemem.
    Geçen gün vatandaş kendi arasında konuşurken kulak misafiri oldum, abi halka arzda lot sayısını çoğaltmanın açığını bulduk diyor ötekisi de nasıl diye soruyor, evdeki herkese hesap açtık diyor ve bu şekilde 10 lot 50 lot oluyır diyor
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ziraat bu şekilde kafasına sınırsız mal yer. Çize çize götürmesi lazım derdi borsayı tutmaksa.

Akdereyi staja alsalar arbitraj fonu tetikleyerek borsa nasıl uçurulur aslında daha az maliyetle çözerdi bu işi
    Yukarıdan yiyeceğini 5000 endeksten yiyor malı. Bence çok mantıklı. Adamların derdi borsayı yükseltmekten Ziyade, psikolojik destekte tutmak. Para basıp hisse alıyorlar. Plan mantıklı. Enflasyon diye bir derdimizde yok zaten...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ZİRAAT oyuna girdi..net alıma geçti...endeksi dönderdi.

6. Mesela bugün 22.50 gören kozal gevşemeye başladı. Hacimde fena sayılmaz, al sana halka arz çok ky atlatmıştır muhtemelen gevşediğine göre
    Hamdım Piştim Yandım

7. çalıstırma OBO yu ulen döndür yukarı hadeynnnnnnnn yoksa gelecek 4700 lerrrrrrrrrrrrrrr
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mesela bugün 22.50 gören kozal gevşemeye başladı. Hacimde fena sayılmaz, al sana halka arz çok ky atlatmıştır muhtemelen gevşediğine göre
    KOZAL altın fiyatlarından cııkıyor sanırım ya
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 301/1011 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •