bugün güzel çaba verdi....
bugün güzel çaba verdi....
Piyasa beklentimi canlı tutuyor çöp olmadı yazım.Çarşamba temettü hesaba geçecek bana alım fırsatı vermemesi gerekir çarşamba günü belli olacaktır daha önemlisi bist 100 de psikolojik 5000 seviyesi aşağıya kırıldı kapanış 4,975 testere devam iyi kapattı ykbnk seansı kırmızı kapatması önemli değil bu piyasada.Diğer beklentim Xbank zamanla daha iyi olacaktır.
Son düzenleme : anadolulu alp; 20-03-2023 saat: 18:49.
İyi olacak ykbnk bu fiyatta kalamaz yoksa sonumuz akıl hastanesi olur net olsun![]()
Borsa testerede 4500 5500 arasında git gel yaşıyor Ykbnk hata yok borsaya güneşli günler gelirse ralliye bankalar başlayacaktır ve banka endeksi ralli yaşayacaktır zor ve sabır testi 1 lot dahi alamazlar benden o kadar net yazım.Yarın temettü hesaba geçecektir alım yaparım alım fırsatı veriyor normalde alım fırsatı vermemesi gerekirdi.kötü günlerde güneşli günleri bekliyorum kısmet.
Enseyi karartmaya gerek yok insanlar 30 F/K yada 20 F/K arsa yada daire satın alıyor Yapı Kredi 1,65 F/K sözün bittiği yer. Ayrıca testere borsada sürdüğü sürece bankalarda daha az prim kaybı olacaktır diğer sektörlere göre.Eleştiriyorlar bankacılık sektörünü gerçek olan en sağlamı banka sektörüdür piyasada biliyor hangisinin sağlam olduğunu sırf çakallık JP MORGAN yabancı kuruluş bugün rapor yayınlamış 14,80 hedef fiyat veriyor umarım hiç payları kalmaz defolup giderler.
Yer İmleri