Sayfa 321/1011 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    neye göre kime göre ucuz dostum? ihracatçılar kurdan dolayı karlarını arttıramazlar. Son çeyrek karları çoğunun vasat. Bankalar enflasyon muhasebesine göre karları düşük hatta özsermaye yeterlilikleri zayıf. Ellerinde çöp değerinde kamu tahvilleri var, faizler artsa zora düşerler.
    yatırım yaptığı için vergi avantajı sağlayanlara bile ek vergi geldi.
    birçok sektöre doğrudan ve dolaylı devlet müdahalesi var. Fiyatlama bile yapmalarına izin verilmiyor.
    ben çok ucuz hisse göremiyorum. Riskleri fiyatlayan hisseler görüyorum.
    Hocam, hikayesi olan bir sürü şirket var. Bence bu kadar da karamsar olmayı gerektirecek bir şey yok.

İki sebebi var bence temel olarak. Hatta aslında tek sebep.

Seçime dair belirsizlik. İşte kampanyalar, anketler vs netleşmedi. Kim kazanacak, kim kaybedecek.

Buna bağlı olarak, borsayı elinde tutan yerli, olası bir iktidar değişikliği sebebiyle satıyor, risk almak istemiyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. izlemeye devam

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    hep ne diyorum ekgyo gitmezse endekste gitmez bence
    Iyi hatirlattin

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bozkurt reis simdi kafanda ki senaryo nedir mesela endeks sat göruluyor secime 2 ay kaldı o kdr kısa sure de diyelim ralli oldu eee millet buna kanıp br yer de satmayacak mı vs vs ... ya da secime dogru o ortam da kim malları karsılayacak .. acaba secimden sonra mı bir ralli olması daha mantıklı gibi o da ters durum )
    Şöyle düşün lemur abi,
    Senin bi dene limon tezgahın var, elinde mal bitme gibi bir şey sözkonusu olur mu, olmaz.
    Yada limon fiyatının düşmesi yada yükselmesi senin için çokta önemli bir unsur olurmu, olmaz.
    Yani diyeceğim şudur ki,
    Bist tezgahı benimse eğer, ralli olmuş şoför atlamış umrumda olur mu, olmaz.
    Ben bugün ne kadar kazanmışım ona bakarım
    Hamdım Piştim Yandım

5. Biraz daha açayım, diyelimki endekis 2500 de işlem yapıyon, kazanamıyorsun. Diyelimki endekis 5000 de işlem görerken işlem yapıyon, kazanamıyorsun.
    Yani endekis 1000 tale de işlem görse yine kazanamıycan, senin kaderin borsadan değilmiş diyip başka kapıya bakıcan, olmuyorsa zorlamamak lazım, olmuyorsa olmuyordur. Herkes Vobcu olamaz, day tradeci hiç olamaz.
    Hamdım Piştim Yandım

6. SASA-HEKTS artıda..

One last dance mi acaba?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. akşamüstü mgros aldım yazdığım yazı iletilmemiş sabah.
    alıntı yapıp dediydim diyecektim.
    neyse şu andan itibaren biraz daha teptirirse belki bunun üstünden dediydim dedim

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    akşamüstü mgros aldım yazdığım yazı iletilmemiş sabah.
    alıntı yapıp dediydim diyecektim.
    neyse şu andan itibaren biraz daha teptirirse belki bunun üstünden dediydim dedim
    Migros önü açık....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 321/1011 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •