Sayfa 312/1009 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    mehmet şimşek namı değer londralı memo , vakti zamanında kullanılıp atılmış bir finansçı diyelim ve geçelim..
    vitrin için lazımdı ama kabul etmemiş...
     Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Lighting akıllıca davranmış, kim batak bir ekonomi ister ki hemde çalışma arkadaşı ordinaryüs ekonomist varken, zirvede bırakmasi iyi olmuş
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de ekonomistim mesela,. . ben , Yiğit Bulut un Ömercik stiline karşı , yepisyeni ekeeenooomi modelini sürecem pardon o yapılmıştı değil mi ? Kur firladiğinda elden bi şey gelmediğinde ihracata dayalı yüksek kur modeli .

Yeni stil olarak yılan ve turna stilinde ekenomi yapmayı teklif ediyorum yanina bir de kartal pençesi eklersek walla Çin i kesin geçeriz .
    Son isim olarak ortaya karışık model deriz .
    Bence mesele şimşek in kabul etmesi değildi, seçim sonrasına yönelik bir msjdı doğrudan faiz sebep tezinin tutmadığı itiraf edilemeyeceğine göre. son zamanlarda borsadan da çıkışlar arttı.

2. Seçim Balonunu patlatmışlar.

İlk tur şöyle %30 alacağım ikinci tur %65 alacağım şöyle uçacağım kaçacağım diye konuşurken

Fatih Altaylı: İddiya girelim mi?
    M.İnce: Şöyle bir tur atıp geleyim

https://twitter.com/search?q=%23TEKETEK

3.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Seçim Balonunu patlatmışlar.

İlk tur şöyle %30 alacağım ikinci tur %65 alacağım şöyle uçacağım kaçacağım diye konuşurken

Fatih Altaylı: İddiya girelim mi?
    M.İnce: Şöyle bir tur atıp geleyim

https://twitter.com/search?q=%23TEKETEK
    Muharrem İnce şuan kılıçtaroğlunun lehine çekilse belki kılıçtaroğlundan sonra CHP genel başkanı olabilirdi. Bu seçimde ki olası başarısızlık ona da yazar.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Muharrem İnce şuan kılıçtaroğlunun lehine çekilse belki kılıçtaroğlundan sonra CHP genel başkanı olabilirdi. Bu seçimde ki olası başarısızlık ona da yazar.
    Seçime bir etkisi olacağını zannetmiyorum AKP destek vermez ise 100.000 İmza bile zor ama kendi siyasi hayatını bitirdi. Dünkü yayında tüy dikmiş bence.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki yanlış var , iki yanlıştan bir doğru çıkmaz

1. Yanlış M. İnce iyi bir pazarlamacı yani esnaf ama aynı ölçüde hatta uzağında bile bir sistem kurucu değil .

2. CHP içindeki gruplar asla onun başkanlığında birleşmez . Zira kemik yapı var çoğunluk karşı çıkar .CHP yi tanıyan ne demek istediğimi anlar.

Bence asıl sorun şu Muharrem e kim oynuyor arkasında kim var, kendi malı vb. ile seçime girmeye veya riske atmaya değmez , birilerinin siyah minibüsleri vb finanse etmesi lazım. Onlar aslında Muharrem e başkanlık değilde bakanlık aldırıp oradan tahsilatı yapacak grup . Bu bir bilgiye değil deneyime göre ifadedir. Yanlış anlaşılma da olmasın .

Şerro görünümlü İbinatör.

19,04 gibi görünse de serbest piyasada
    19,27 alış 19,30 satış kurlarından işlem görüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bence mesele şimşek in kabul etmesi değildi, seçim sonrasına yönelik bir msjdı doğrudan faiz sebep tezinin tutmadığı itiraf edilemeyeceğine göre. son zamanlarda borsadan da çıkışlar arttı.
    Ama o Mehmet SIMSEK'i meydanlarda yuhalatmisti, hatirlayin.

Moraller cok bozukken, Mehmet SIMSEK'in donuyor olmasina sarilacak, yeni bir ekip yeni ekonomi diyecekti, M.Simsek buna izin vermedigi gibi, o yuhalamanin cezasini da kesti.

Simdi sira cozulmelere geldi, cok kritik noktada olan brokratlar, yakinda bunlara yuruyun lan..! tavri gostermeye basliyacaklar.

Borsadan cikislara ben katilmiyorum, cikip ta, soyulacagini bile bile TL.de mi tutacak parasini.

Caresi mi var ?

Adam milleti kafa-kola almis, hicbir cikis noktasi yok, oyle ki milletin deprem yardimi olarak gonderdigi ikinci el giysileri bile satiyor.

Millet mecbur dolar ya da altin aliyor.

8. Millet donarken, sagnak yagmur altinda, ayakkabisiz gezerken, bunlar etiketli ( hic kullanilmamis ) giysileri ayirip ihrac etmisler, geri kalanlari da geri donusumcu iplik fabrikalarina satmislar, dun Murat AGIREL, iplik fabrikasina bugun 12.TIR cikti diyordu youtube'da.

Adam hirsizdir soyar, ama bunun da bir olcusu ahlaki olur.

Bunlar oyle alismislar ki, surekli en garibani soyuyor.

Tarimla ugrasan bir koylu yurttas, bunlar duzelir diyen bir roportajciya, ya benim bu 250.000 TL. zararim ne olacak diyordu.

Ozetle, soyuyor, soydugunu da beli kirilmis olarak birakiyor. Bir daha ayaga kalkamsina imkan yok.

Hirsiz'in bu kadar serefsizini ben hic gormemistim.

Sayfa 312/1009 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •