Sayfa 357/1011 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    big short varken borsa hep yukarıya gidiyordu dun aklıma geldi ha bir de biri daha vardı sureklı yukarı diyen ) dun sosyal medya da kahraman harun da top tüfek giriyorum dedi
    Kuş sitesinde depremde kredili malda yakalanan harundan tut şişmana kadar hepsi mala girdiklerini yazıyor , hükümet hepsini ipten aldı depremden sonra ama onlar için değil has bademler için yapıldı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT, burada en acemisi bile çarşamba kredili satışı bekliyorsa, satış bugün olmaz,

3. Arbitraj faizleri ne durumda benim hesaplamama göre GUBRF %28 onun dışında %18 ile %22 civarında. Mal boşaltıldığı için vadeli ile arbitrajcılara hisse taşıtma azalmış olabilir.

Bear&Bull da ekranları kapattım diyordu en iyi o bilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuş sitesinde depremde kredili malda yakalanan harundan tut şişmana kadar hepsi mala girdiklerini yazıyor , hükümet hepsini ipten aldı depremden sonra ama onlar için değil has bademler için yapıldı
    sindoma mantıklı seyler yazıyorsun ) bosuna altın uye olmamıssın eee sence bundan sonrası nedir 3900 e ınip mi cıkar yoksa 4500 e degip mi ) yoksa ky y mi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Alçalan tepeler, alçalan dipler, obomsu şekiller. Ben metin abiyi tutuyorum.

6. Kuş sitesinde yazmış ustad ayın mayıs 15 ne kadar oyundayım
    babayı oyundasın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. FED aksam bence faiz arttırır BTC duşer
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sindoma mantıklı seyler yazıyorsun ) bosuna altın uye olmamıssın eee sence bundan sonrası nedir 3900 e ınip mi cıkar yoksa 4500 e degip mi ) yoksa ky y mi
    herkes rakam yazıyor o en kolayı burada ZAMAN önemli.
    şuanda ben kendi adıma önümü göremiyorum bu yüzden vur kaç yapıyorum belli tahtalarda veya inannırsam endeks şort uygulayarak ama pıst 100 göre.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 357/1011 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •