Sayfa 364/1011 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Bu kadar yeter, yarın bankalar öncülüğünde 5000 i geçeriz. Shortingenler yarın endekse bakmasınlar. Feci mal aldılar, iskontolar yarında devam eder ama yarın son gün. Aksi durumda Ziraat işbank ve ykbank ın hisselerinin tek sahibi olacak bu gidişle.Ziraat aldıkça sattılar, aldıkça sattılar. Böyle devam ederse Ziraat iflas eder. Yarın Ziraat fırtınası olur tahtalarda. İş yatırım da ayağına sıkıyor, Tahtanın tek hakimi , o satınca diğerleri de satıyor, tahtayı mahvediyor.
    Evet arkadaşlar, dün bugünü okuduk ona göre de oyun kurduk. Rep leri alalım Bu tepki yükselişi yarın da devam eder. Cuma ya yurtdışına göre mevzi alırız.Ancak yükselişler hep sınırlı 5500-4500 arası gider gelir bu borsa. Yarın ziraat yatırım yine borsayı kotrol eder ama olumsuz bir durumda artık görüldüki 5000 sadece bir destek, kırılmaz değil bu da bize çok fazla trade etmemizi gösteriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Haydi bakalım xu100 de 5 bin üstü istermiyiz )
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Millet diyorki 5 bin piskolojik rakam die ))

Piskolojiye kurban delmeye geliyor deli dana ))

1 saat 10 dk var DELER DİYORUM

ELİ ARTIRIYORUM GELEN KARLAR İLE LONG EKLEMESİ ÇEKİLMİŞTİR.
    Ön görü gerçekleşmiştir 🤗🤗🤗

Xu100 kapanış 5.001 🤒🤒🤒

3. Arz talep e göre nasıl sekilleniyor borsalar.. pehh.. Bütün iktisat kitapları serbest piyasaya göre teoriler geliştirmiş. Triska.. her piyasa yapıcılar tarafından şekilleniyor. Biz de kırıntı peşindeyiz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Karanlık odada THYAO alınmış gibi

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Long devam,

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

6. Emeği geçenlere teşekkürler
    Güzel bir gündü
    Long devam

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Arz talep e göre nasıl sekilleniyor borsalar.. pehh.. Bütün iktisat kitapları serbest piyasaya göre teoriler geliştirmiş. Triska.. her piyasa yapıcılar tarafından şekilleniyor. Biz de kırıntı peşindeyiz.

Ekonomi kitabı fiyat düşükse talep çok olur, yüksek ise az olur der.

Öte yandan insanlar kazanç peşinde koşar bu hayatın temel gerçeği. Finansal ürünlerde fiyatlar artarken ilgi artar, düşerken ilgi azalır. Bunu yazan kitap var mı bilemiyorum.

ROLEX 1 milyar dolarlık yeni fabrika kuruyormuş talebe yetişemiyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Gelsinler burada açsınlar... Bizim vatandaslar da seviyor bu çirkin saatleri.. seven vardır bilemem ben sevemedim hiç. Belki fiyatından dolayı diyeceğim ama Porsche seviyorum mesela..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ekonomi kitabı fiyat düşükse talep çok olur, yüksek ise az olur der.

Öte yandan insanlar kazanç peşinde koşar bu hayatın temel gerçeği. Finansal ürünlerde fiyatlar artarken ilgi artar, düşerken ilgi azalır. Bunu yazan kitap var mı bilemiyorum.

ROLEX 1 milyar dolarlık yeni fabrika kuruyormuş talebe yetişemiyormuş.

Sayfa 364/1011 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •