-
arabası olan milyonlarca insan yoksuldur bu ülkede...yoksulluk kavramı refahı olmayan para biriktiremeyen borçla yaşayan toplumları özetler .... ben dahil arabasını satmadan togg alacak bir çoğunluk zaten yok ,
80 bin değil 300 bin sipariş bile olsa asla ! bolluk bereket demek değil o iş , o iş asla öyle olmuyor değişim yapmak ZENGİNLİK olmuyor, değiş tokuş oluyor... ben de aracımı satıp togg almak istedim aradaki farkları inceliyorum belki de alıcam .
300 -500 bin doları olan da illa karısına çocuğuna araba alınca zengin sayılmıyor adam işsiz emekli ise karsı çocukları çalışmıyorsa hazır para mı yicek salak mı bu adam ...
nankör derken devlet yöneticileri halka maaaş dağıtmıyor ki.
halkın vergileri ile emekli maaşları memur maaşaları ödeniyor.
benim patronum veya müşterim siyasetçiler mi onlara ,neden övgüler düzmek zorundayım !
halk enflasyondan şikayet etmesin mi etsin demokratik hakkımızı kullanalım ne olacak şikayet etmeyeceğiz mi ! herkes sussun biat etsin milli jetle ve uzay gemisinin aya inişiyle silahlarla poz verip gurur duysunla olmuyor işte. ekonomi halka çalışmıyorsa kime çalışıyor peki milli gurura ve zenginlere mi !
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri