Sayfa 476/1011 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    13:15 itibari ile bist100 kuşlu siteden buldum

teşekkürler abi bu pasta ile nasıl yeşil olmadık daha anlamadım )
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Helal olsun fona

Şuna bak arkadeş ziraat yatırım günlerdir alıyor

Devletin fonu alıyorsa vardır bir bildiği ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Abka'nın artislik yaptığı, bana diklendiği, yanıldığımı ima edip zafer nidaları attığı 40-50 günlük dip 4 iş gününde delinmiştir...

Abka cım deldirdin... Senin ilk değil ama olsun bir kuzu keserim bu düğüne de
    Dip 4890 dır..daha delinmedi..Bıst100 konuşuyoruz.VİOB değil..viobda zaten vade yaklaştıkça makastan dolayı dipler alçalır..

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dip 4890 dır..daha delinmedi..Bıst100 konuşuyoruz.VİOB değil..viobda zaten vade yaklaştıkça makastan dolayı dipler alçalır..
    Kıvır kıvır... Farketmez gerçi, kıvırmana da kabul ona da çok alışkınız...

Neresi dersen de orası da delinir... Boş yapıyorsun, sicilin kirli zaten... Bilmeyenler tuzağa düşmesin maksat...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kıvır kıvır... Farketmez gerçi, kıvırmana da kabul ona da çok alışkınız...

Neresi dersen de orası da delinir... Boş yapıyorsun, sicilin kirli zaten... Bilmeyenler tuzağa düşmesin maksat...

Tüm sistemlerim bıst100 e göredir..hem trade hem de günlük..Orda viob ile ilgili tek bir ima bile bulamazsın..viobda makas varken dipte-tepede değişir..

Yeni baktım..viobda bile o günkü dip görülmemiş..viob salı günü dip: 5397.50 dir..

Ben bıst100 ü kastetmiştim ama viob bile yeni dip görmemiş..grafikte PEMBE ELİPS...

Sen piyasayı bilmiyorsun -takip etmiyorsun bile...OĞLUM BAK GİT...

Ramazanda 2 sevap kazanacağız diye aç kalıyoruz..onu da senin için harcamaya niyetim yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Zaten 23 Mart akşamına doğru yazmıştım...(aşağıdaki alıntı)

Geçen salı günü bu gün -yarın(21-22 mart) dip olabilir demiştim...sonra 4900 den 5100 e kadar yükseldik..zaten hala o dip kırılmadı AMAAAA;

Sonra endeksteki orta vadeli yorumumu değiştirmiş daha doğrusu NÖTR olduğumu yazdım..BENİ STRESTE SOKACAK-ÜZERİMDE BASKI YAPACAK bir iddiam yok demiştim.

Açıkcası böyle ifadeler beni geriyor ve elimi bağlıyor...

Onun için 5-6 gün sonrasını bile düşünmeden-yorum yapmadan sadece VİOBDA trade yapıyorum..

Ama seçim sonrasına yönelik kanım hala aynı..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    endeks şuanda 5.050 gibi..

O zaman 40 günlük dip beklediğimi söylemiştim..Oradan 150 puan yükseldik..yani an itibariyle yanıltmamış oldum..buna üzülürdüm..

Am CANIMI SIKAN BİR GLOBAL VAR...O AÇIDAN Seçime kadar ne olur konusunda kafamın karışık olduğunu ifade etmek isterim.

Dolayısıyla 40-50 günlük ne olur?...Bilemiyorum.BU GÜNCEL DURUMU İFADE ETMEK İSTEDİM..

Hisselerimi de satarak,bu süreçte şimdilik sadece VİOBDA TRADE edeceğim...bence banklar ucuz..ama köşede bekleyeyim..

kamuoyuna saygı ile duyurulur..

Değişikliği ifade etmek istedim...Düşer de diyemem ,yükselir de diyemem..

7. Başkan dıkşın dıkşın oluyor ))

Sayfa 476/1011 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •