Originally Posted by lemur her zaman 2. hatta 3. sans doguyor ama insanoglu aç gözlü ve umut fakirin ekmegi moduyla borsadan cıkmıyor bende uzun bir aradan sonra adım atayım diyorum nedense elim getmiyor daha da konsantra olamadımboş vereyim bari ne dersiniz ?
Originally Posted by rosense bende uzun bir aradan sonra adım atayım diyorum nedense elim getmiyor daha da konsantra olamadımboş vereyim bari ne dersiniz ? ben almam su ortam da ama alana da bisi demem ben hatayı aralık sonu cıkıp sonra girmekle yapmam oldu
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by lemur ben almam su ortam da ama alana da bisi demem ben hatayı aralık sonu cıkıp sonra girmekle yapmam oldu cesaret vermediniz zaten kararsızdım kalsın istemem ..
Originally Posted by rosense cesaret vermediniz zaten kararsızdım kalsın istemem .. bizim sorunumuz 2 türlü de BEKLEMEMEK ... cıkarken de düserken de ... bekleyen kazanır !
Originally Posted by lemur bizim sorunumuz 2 türlü de BEKLEMEMEK ... cıkarken de düserken de ... bekleyen kazanır ! alıp satmadan daha önemli o sorun maalesef kesinlikle çözülmesi gerek.
Originally Posted by rosense alıp satmadan daha önemli o sorun maalesef kesinlikle çözülmesi gerek. belki cuma bir alım yap istersen cok sarkmazsa 4900 altı )
piyasanın n olacagını nereye gideceeni su an bilen bence ermiştir ) alt hedefler 4500 sonra ki 3900-3700 falan filan )) üst hedef 8500-10000 )
Forum Rules
Yer İmleri