Sayfa 508/1011 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tweter da problem mi var sayfa yeniden yükle diye uyarı veriyor
    VPN'den girince düzgün çalışıyor. Muhtemelen bazı kişiler engelli onları filitreleyeceğim derken bilgi gelmiyor. @sputnik_TR ülkeizde engelli filan diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Görüntü birileri kaçıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    VPN'den girince düzgün çalışıyor. Muhtemelen bazı kişiler engelli onları filitreleyeceğim derken bilgi gelmiyor. @sputnik_TR ülkeizde engelli filan diyor.
    3 gündür aynı uyarı veriyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3 gündür aynı uyarı veriyor .
    Evet 3-4 gündür öyle. Ben bir PC'den VPN'li giriyorum orada düzgün çalışıyor ama Hollanda gündemini takip etmiş oluyorum. Lokal twitter bağlantısında trend tag'ları tıklayınca gelmiyor.

6. Bazen bu forumu okurken bu kadar ruh hastası varmıymış memlekette diye düşünüyorum. Vob'un, vadeli işlemlerin insan ruhuna psikolojisine etkileri akademik açıdan güzel bir tez konusu olabilir. Bu kadar insanın da eşi dostu faydalanır bir işe yarar, onlara da yazık.

7. Varlık fonu alımdamı spotta hangi hisseleri alıyor pasta olan atabilirmi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bazen bu forumu okurken bu kadar ruh hastası varmıymış memlekette diye düşünüyorum. Vob'un, vadeli işlemlerin insan ruhuna psikolojisine etkileri akademik açıdan güzel bir tez konusu olabilir. Bu kadar insanın da eşi dostu faydalanır bir işe yarar, onlara da yazık.
    özellikle bu viopçular komple psikopat
    çok yanaşmamak lazım buraya
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 508/1011 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •