Grup şirketine 280-290m dolara satılan GYO nun borsada işlem gören piyasa değeri 937m dolar. Alanda satanda hayrını görsün
Grup şirketine 280-290m dolara satılan GYO nun borsada işlem gören piyasa değeri 937m dolar. Alanda satanda hayrını görsün
Endeks dün verdiğin geri aldı neredeyse bunda yine adamakıllı tepki yok..Endeks düştü mü yuvarla gitsin,endeks yükseldi mi sık tasmasını.
Dggyo satın alma işlemini bilen bizler almadık.
Bu iş sinirimi bozdu.bildigimiz halde almadigim hisse dggyo.
20 TL' den al ne olacak sanki
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yönetim kurulu üyelerine 2023 senesinde 320 milyon tl (evet, yanlış duymadınız, tam 320 milyon tl) ücret ödemesi ayıran ... şirket. Kıyaslama açıısndan Koç şirketleri bu sene YK üyelerine yıllık 1.2 milyon tl brüt maaş veriyor. Neresinden tutsan elde kalıyor. GK'ya katıldım. YK üyelerinden hiç biri, bilinçli yatırımcıların onca sıkıştırmasına rağmen, bir cümle bile karşılık veremedi, çünkü suçlarının farkındalar. Bu arada GK'da yönetimi haklı olarak eleştiren bilinçli yatırımcılar, takdiri sonuna kadar hak ediyor.
YTD
Yer İmleri