Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
sermaye artış işi seçim sonrasına kalsın diye patron gk lu bile henüz açıklamadı patron işini bilir seçim öncesi yapsa güme gider ve patronu mantıklı buluyorum bu aralar bakın tupraşın gesanın bedelsizleri onandı ama tık yok bu da piyasanın güvensizliginin ispatı yabancı da her gün fırsatını buldukça kaçıyor bu gidişle yabancı payı %10-20 arasına düştü düşecek bu endeksi biz küçük yatırımcılar ve kamu ayakta tutuyor.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
ben halen mercek hocama katılmıyorum.
düşüncem ve içimden geçen , gk ilanıyla ile birlikte sermaye arttırım haberinin de gelmesi.
ama umarım sn.buraktepe nin duyumu yanlıştır. düşük oran gelecekse hiç gelmesin, beklenti devam etsin daha iyi.
neyse bu endekste iyi duruyoruz sanki.
yeşil kapasak da umutla kap a baksak keske![]()
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
başladı Hans sanırım aklı başına geldibelki de yönetim kurulu toplanmıştır bugün malum ayın son günü son Cuma???bazı şirketler gibi 22 defa toplanıp hala kayıtlı sermayeyi bir sonraki yönetim kurulunda fikredeceğiz diyenlerden olma
İkinci çeyrekten itibaren bol şanşlaryerli yok plip ve boa var
share.matriksdata.com/shareMatriks.aspx?image=202303311558503665
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
share.matriksdata.com/shareMatriks.aspx?image=202303311603346009
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
sevgili joker bir yanlış anlaşılma var sanırım ben gk veya sermaye artırımını uzatmasının nedeni diye belirttim tabiki beklentimiz var ve buraktepe de yanlış kulvardaki ata oynamış gibi benim bildigim almanın kafasındaki artırım kararını öyle fıs fos yaptırmaz yani dillendirmez ancak gk da ve yöanetim kurulu üyelerinden bazıları belki bilir bu yüzden süpriz yapacaktır.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Temettu verdi sadece vay be
Yer İmleri