Sayfa 417/678 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5418 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Davutiskender aynen dediğin gibi, yeni iktidarda kendi özel cici çocuklarını yaratacaktır. Yalnız THY de devlete ait fakat yönetimi, ASELSAN yönetimi kadar arsız ve cüretkar değil ve yatırımcısı ile paylaşıyor, özeller için çalışmıyor sadece.

2. Aşşağı kırmış gibi duruyor bollinger , umarım yanıltma amaçlıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Davutiskender aynen dediğin gibi, yeni iktidarda kendi özel cici çocuklarını yaratacaktır. Yalnız THY de devlete ait fakat yönetimi, ASELSAN yönetimi kadar arsız ve cüretkar değil ve yatırımcısı ile paylaşıyor, özeller için çalışmıyor sadece.
    Evet her zaman milletimize özenle tecavüzcüsünü seçme hakkı tanınmıştır

4.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Bahsettiğin şirket artık iktidar çevresinin aile şirketi. Meselâ üç kardeş, bir kaç arkadaş ve daha nice akrabasıyla çalışanları biliyorum. Laf aramızda onlar da yatırımcısıyla bir şey paylaşmıyor.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Seçime kadar tahtada ayılar ile beraberiz.. Ayılar her yükselişte mal iteleyebilir.. Sadece Aselsan değil, tüm borsa zevksiz olacaktır
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

ASELSANın son Tweeter paylaşımına yapılan bir yorumda gördüm , millet ASELSAN a posta ile 15 kuruş gönderelim diyor )
    Fikri sevdim bende göndereceğim
    Bakınız şurada https://twitter.com/zoioziozi/status...C-teOo8swtAAAA

7. hayırlı günler zurnanın zırt dediği yerdeyiz 26 nisan genel kurul görüşülse de işimize baksak genelde yönetim kurulunun teklifleri genel kurulda kabul edilmiş geriye kalan bedelsiz süreci ne zaman olur ve kaçtan bölünür

8. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

26 tl ye ( 1.3 dolar) çekse mantıklı olur hem kimseye zırnık koklatmamış olur hemde kasıma kadar orada bekleyerek milleti bunaltır kaçırır , millete bedava para verecek kadar enayi değil bunlar , kafayı çalıştırmaları lazım, enayimisin sen tahtacı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 417/678 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •