Sayfa 361/667 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 5330 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Özkan Abi benim en çok merak ettiğim paynet satış süreci.
    Görüşmeler olumlu gidiyor ve devam ediyor diyorlar.Arena yönetimi paynetin tamamının satış fiyatı ile ilgili mi anlaşamıyor yoksa kısmen satışı mı görüşülüyor.Orada mı mutabakat sağlanamıyor.
    Talep ettikleri fiyat ile ilgili neden bilgilendirme yapılmıyor.Talip olan şirketler bu bilgiye sahip olmuyor mu?
    Birde kurulda sorulan sorulara verilen cevaplar tutanaklara tam yazılmıyor.Soruya cevap verildi şeklinde yazılıyor.Kurula katılamayan hissedarlarda sorulara verilen cevapların tam metnini okumak isteyebilirler.
    Kendi adıma ben isterim.
    Teşekkür ederim.İnşallah katılabilirsiniz genel kurula.

2. Temettü verse bari, biraz moral olurdu.

3. Kar ettiğimiz sürece, şirket polikatımız gereği her sene temettümüzü dağıtırız diyen, bunu da tv lere çıkıp söyleyen bu şirketin CEO’su.

4. Endeksin +%3 kapattığı günü - kapatmayı başardı. Ne büyük hırsızların eline düştük. Mübarek gün kimsenin ahı kimsede kalmaz...

5. Tabiki sorpressa ilk soracağım soru[emoji106]

Umarım genel kurula gitmeme ve bu soruyu sorma ma gerek kalmaz.
     Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Özkan Abi benim en çok merak ettiğim paynet satış süreci.
    Görüşmeler olumlu gidiyor ve devam ediyor diyorlar.Arena yönetimi paynetin tamamının satış fiyatı ile ilgili mi anlaşamıyor yoksa kısmen satışı mı görüşülüyor.Orada mı mutabakat sağlanamıyor.
    Talep ettikleri fiyat ile ilgili neden bilgilendirme yapılmıyor.Talip olan şirketler bu bilgiye sahip olmuyor mu?
    Birde kurulda sorulan sorulara verilen cevaplar tutanaklara tam yazılmıyor.Soruya cevap verildi şeklinde yazılıyor.Kurula katılamayan hissedarlarda sorulara verilen cevapların tam metnini okumak isteyebilirler.
    Kendi adıma ben isterim.
    Teşekkür ederim.İnşallah katılabilirsiniz genel kurula.

6. Hacime bakıyorsun tırt.
    Artık yatırımcıların öğrenmesi lazım bu tahtada trade miktarı nedir diye.
    Tahminime göre trade için günlük risk alan oyuncular stop yapıp satışa geçince,alıcı da olmayınca verdikçe veriyorlar alt kademelere.
    Ytd.

7. İndeks Bilgisayarı bıraktık Dgate ile yarışır olduk.Bravo.

8. Bugün 240 lot mal aldım.Bu da zarar yazmaya başladı :)
    Gülermisin ağlarmısın.

Sayfa 361/667 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •