Sayfa 687/1011 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Tüm forum sakinlerinden özürdilerim

Bugün çenem çok düştü ama söz yarın piyasa eksi de olsa artı da olsa konuşmayacağım

Mesajlarım ile doldurmayacağım

O yüzden yarın sesim çıkmayacak beni anmayın onlıne olacağım ama yazmayacağım
    Dayucum bu yazdıkların bana göre tecrübe... lütfen bildiklerini yaz. . faydalı oluyor... eminim form sakinleri de senin yazdıklarını iyi takip ediyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bugün üçgen vardı dedim delince geçti gitti.
    Viop için.
    Şimdi kanal direnci 5980-6000 lerde buraları deneyebilir.
    Geçerse şortçular boşalır.

5402 ler gün boyunca tuttu hatta hiç gelmedi.
    Bugün çok uğraştırdı. Beklediğim 5510-5520 leri geçince aldı da aldı. Bugün için yuvarlak rakam 5440-5700.
    Tamamen Yapı Kredisel hareket. Ne zaman alacak ne zaman satacak bilemezsin.
    Bu aralar şartlı emir girmek mantıklı olabilir. Mesela yarın 5700 ler kırılırsa bir kaç dakika içinde 6000 ler gelir.
    5620-5700 arasında oyalayabiliyor. 16.00 dan sonra hareket çekiyor.
    Bugün 5600 lar gelebilir demiştik ama 5500-54500 arasında çok oyalandı. 400 zarar ettik. Sonra onu yukardan sat/al/al/sat/al ile çıkardık.

Bindik bir ata ya nasip diyoruz. Yarınlar herkes için iyi olsun.
    Stopsuz ve şartlı emirsiz olmaz. Kendi adıma bugün portföy hedge için short kovalarken en son artık gelmesin ve emir de silmiş olmayayım diye 5650 yazmıştım. İnanın arada 10 dk bakmayınca emirlerin geldiğini gördüm, şanslıydım ki hemen karla kapadım. Bu tip durumlarda asla inatlaşmamak gerek.

Teknik olarak ; bu iki yeşil mumu güzel bir direk yapıp burada biraz oyalanarak flama çalıştırsa bence muazzam olur.
    Fakat hareketin sertliği yarın da bir benzeri olabileceğini / veya tam tersi söylüyor.
    Dikkatli ve stoplu olmak şart.

3. Kitabi bilgiler kitaplarda yazıyor, kişisel deneyimler ise paylaşılmadığı zaman o insanda kalıyor.

Komplo teorilerime göre gerçekten işe yarayan bilgiler kitaplarda yazmaz yazsa da çok öne çıkmaz. Kitaplar toplumu bir bütün olarak görür ve kişilere değil topluma yarayacak bilgileri içeriri. Bir kitap vardı Harvard'da öğretilmeyenler şeklinde, kitabın ismi güzel seçilmiş.

Geçen Elon Musk ve bir çok kişi ChatGPT4 bir süre durdurulsun demiş, İtalya yasaklamayı düşünüyormuş vs.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. 586 milyon margin call.

Bir kısmı arbitrajcılardan bir kısmı 3 haftadır gözü kapalı her yerden shortlayanlardan. İkincı kısım daha ağır basıyorsa bugüne fragman deriz.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Stopsuz ve şartlı emirsiz olmaz. Kendi adıma bugün portföy hedge için short kovalarken en son artık gelmesin ve emir de silmiş olmayayım diye 5650 yazmıştım. İnanın arada 10 dk bakmayınca emirlerin geldiğini gördüm, şanslıydım ki hemen karla kapadım. Bu tip durumlarda asla inatlaşmamak gerek.

Teknik olarak ; bu iki yeşil mumu güzel bir direk yapıp burada biraz oyalanarak flama çalıştırsa bence muazzam olur.
    Fakat hareketin sertliği yarın da bir benzeri olabileceğini / veya tam tersi söylüyor.
    Dikkatli ve stoplu olmak şart.
    Haklısın.
    Kesinlikle stoplu hareket etmek gerekiyor. Bugün 2 kez stop oldum. Aslında yukarı gidecek biliyorsun ama tam kuyruğa getiriyor satıyor sanıyorsun ki dün hareketin tersi olacak gibi hissettiriyor
    Bu nedenle emir girerken çok dikkat etmek gerekiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    586 milyon margin call.

Bir kısmı arbitrajcılardan bir kısmı 3 haftadır gözü kapalı her yerden shortlayanlardan. İkincı kısım daha ağır basıyorsa bugüne fragman deriz.
    Yüksek mi sence rakam peki ?

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yüksek mi sence rakam peki ?
    Son zamanların en yüksek rakamlarından. Makinada eskisi kadar jeton olmadığı için 1milyarlar gelmiyor ama bu kadar jetona bu kadar margin iyi rakam.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Son zamanların en yüksek rakamlarından. Makinada eskisi kadar jeton olmadığı için 1milyarlar gelmiyor ama bu kadar jetona bu kadar margin iyi rakam.
    Yarın artı GAP olsa . Üstüne bir de minare direk gelse üstüne birde panik atarlar geçirilse ne olur ? Sence

Yarın 11.00 gibi bu rakam 1 milyar TL nin üzerine atar

Sayfa 687/1011 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •