Stopsuz ve şartlı emirsiz olmaz. Kendi adıma bugün portföy hedge için short kovalarken en son artık gelmesin ve emir de silmiş olmayayım diye 5650 yazmıştım. İnanın arada 10 dk bakmayınca emirlerin geldiğini gördüm, şanslıydım ki hemen karla kapadım. Bu tip durumlarda asla inatlaşmamak gerek.
Teknik olarak ; bu iki yeşil mumu güzel bir direk yapıp burada biraz oyalanarak flama çalıştırsa bence muazzam olur.
Fakat hareketin sertliği yarın da bir benzeri olabileceğini / veya tam tersi söylüyor.
Dikkatli ve stoplu olmak şart.
Kitabi bilgiler kitaplarda yazıyor, kişisel deneyimler ise paylaşılmadığı zaman o insanda kalıyor.
Komplo teorilerime göre gerçekten işe yarayan bilgiler kitaplarda yazmaz yazsa da çok öne çıkmaz. Kitaplar toplumu bir bütün olarak görür ve kişilere değil topluma yarayacak bilgileri içeriri. Bir kitap vardı Harvard'da öğretilmeyenler şeklinde, kitabın ismi güzel seçilmiş.
Geçen Elon Musk ve bir çok kişi ChatGPT4 bir süre durdurulsun demiş, İtalya yasaklamayı düşünüyormuş vs.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
586 milyon margin call.
Bir kısmı arbitrajcılardan bir kısmı 3 haftadır gözü kapalı her yerden shortlayanlardan. İkincı kısım daha ağır basıyorsa bugüne fragman deriz.
Yer İmleri