Sayfa 208/251 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon
Arama sonucu : 2004 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

--bugün 5 nisan (çok bilmişler-kraldan çok kralcılar 4 nisan tarihi vermişti?)....CANTE e de arıza devam ediyor...pardon peryodik bakım...36 gündür üretim yok...

--bana göre arıza ciddi

--ayrıca, MURAT dağında çıkarılmaya değecek--üretilecek altın rezervi-tenörü yeterli olmadığı için izin verilmiyor...yani devlet arkasında durmuyor...yüksek tenörlü-rezervli bir maden olsa döviz döviz diye sağa sola avuç açanlar ÇED MED çevre sorunu vs dinlemezler...

--yani oradaki altın attığın taşın ürküttüğün kurbağaya değecek olmaması dolayisiyle yıllardır izin alınamıyor...

--bunu burada bir kaç defa ayrıntısıyla anlatmıştım...en son elinde bulundurun (bundan önceki), işetmeye değer-para kazanacak bir altın olmadığı için ruhsatı bırakmıştı...

--altın çıkaracağım diyenlerin asıl amacı borsada spekülasyon peşinde koşmak olabilir...oradan çıkarmak yerine buradan çıkarmak

--burada kraldan çok kralcı, hayal dünyasında yaşayan, spekülasyon peşinde koşanlar oldukça neden olmasın...

5 günlük PTF 1905....4. çeyrekte ise 3545 idi.... yani 19 centten 10 centin altına düştü...

4. Burada nöbet tutup altın madeni yok diyen zavallı.bu lafları sana kapak yapacağım günler yakındır. genel kurulda adam yalan mı dedi bizim maden yüzeye çok yakın 10 metreden çıkıyor.en az 30 ton altını beğenmeyen sen acaba 30 ton altın ne kadar meblağ eder bilir misin?
    elektrik fiyatları kaç sentten satıyor meselesini de orda sordular an itibarıyla 2580 lira bay zavallı bunu da öğren.bu provakatör güya algı bozarak milleti düşürecek. ulan senin Allah bin defa belanı versin verecek de.1 lot hisse verirsem senin gibi y...k olayım. aldın mı cevabını

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    f odas + da....

6. walla ben karar aldım. havlayan köpeklere bırak havlasın onlar havladıkça çakallar yaklaşamaz diyorum. çakalların planlarını köpekler bozar. çakallara cevabı 2 gündür tahta fazlasıyla veriyor. durmak yok yola devam. zuhahahahahahah

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    kendi malını almıştır....açıkçı değilse tabii...

bugün 4 nisan....neşe doluyor mu CANTE...
    Kendi hisselerini,mendi hisselerini,,3 günde %15 yaptırdı ya,helal olsun.
    Senin kervt,hep can çekişiyor ya
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    endeks 5000i geçti....
    hadisene....

Sayfa 208/251 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları