Sayfa 698/1011 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bugün üçgen vardı dedim delince geçti gitti.
    Viop için.
    Şimdi kanal direnci 5980-6000 lerde buraları deneyebilir.
    Geçerse şortçular boşalır.

5402 ler gün boyunca tuttu hatta hiç gelmedi.
    Bugün çok uğraştırdı. Beklediğim 5510-5520 leri geçince aldı da aldı. Bugün için yuvarlak rakam 5440-5700 260 puan. Dün 5200-5560, 360 puan
    Tamamen Yapı Kredisel hareket. Ne zaman alacak ne zaman satacak bilemezsin.
    Bu aralar şartlı emir girmek mantıklı olabilir. Mesela yarın 5700 ler kırılırsa bir kaç dakika içinde 6000 ler gelir.
    5620-5700 arasında oyalayabiliyor. 16.00 dan sonra hareket çekiyor.
    Bugün 5600 lar gelebilir demiştik ama 5500-54500 arasında çok oyalandı. 400 zarar ettik. Sonra onu yukardan sat/al/al/sat/al ile çıkardık.
    Oysa dün long yönlü düşünüyorduk. Apsd artmış. Ykredi maliyetini geçer sanırım.

Bindik bir ata ya nasip diyoruz. Yarınlar herkes için iyi olsun.
    Ne yapalım kedi ciğer misali yine akşam 16.00'dan sonra aksiyon çekecek diye bekliyoruz.

2. Doğan Holding ve Doğuş Holding Boyabat ve Aslancık Hidroelektrik santrallerinde ortak, bence oradan Doğuş Holding paylarını alabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Çok ucuzlamış temeli güzel F/K sı düşük yan tahtalar var. TKNSA, KTSKR gözüme çarpanlar.
    Teknosaya çok güvenemiyorum ama diğeri bedava.
    X2 si olabilir minimum 7-8 ay vadeye bence.
    En son 50-82 hareketinde vermiştim 73 den.
    Gözümün önünde her zaman.

4. ChatGPT4 için üye olayım dedim üye alımına kapalıyız diye uyarı verdi. Üye olmadan soru sorulabiliyor mu?

Biri alış veriş siteleri yerine oradan soru sorup alış veriş yapılabiliyor, Google vs reklam geliri azalabilir demiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Teknosaya çok güvenemiyorum ama diğeri bedava.
    X2 si olabilir minimum 7-8 ay vadeye bence.
    En son 50-82 hareketinde vermiştim 73 den.
    Gözümün önünde her zaman.
    Bilançosuna ayrıntılı bakmadım ama böyle enflasyonist dönemde 4,6fk'ya şeker üreten şirket bedava bence de...

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ChatGPT4 için üye olayım dedim üye alımına kapalıyız diye uyarı verdi. Üye olmadan soru sorulabiliyor mu?

Biri alış veriş siteleri yerine oradan soru sorup alış veriş yapılabiliyor, Google vs reklam geliri azalabilir demiş.
    Üye olmadan yapamıyorsun.
    Arasıra denemek lazım yoğunluk nedeniyle diyor. Arasıra açılıyor üye alımı.

Long .....5648.....

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ChatGPT4 için üye olayım dedim üye alımına kapalıyız diye uyarı verdi. Üye olmadan soru sorulabiliyor mu?

örnek :

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

Sayfa 698/1011 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •