Sayfa 114/1009 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
    Hanim su anda Izmirde cocukla.

Her gittiginde ilk yaptigi is mahalle kuaforune gitmek. Karsiyaka ortadirek mahallesi bilen bilir. Acaip ucuz bir yer

Son 7 yildir ayni kuafore gidiyor sacini ayni sekilde yaptiriyor. Artik ne yaptiriyorsa pek anlamiyorum bu islerden permami fonmu nedir neyse

Ama konu su. Mesela dun 170 TL odemis. Ben bunu 7 yildir dolara ceviriyorum arkadas her sene dolar cinsinden artiyor.

Yani benim emekli maasim dolar cinsinden olsa ve ben TR de yasasam ayvayi yemistim.

Dolar yerlerde surunuyor her sene REEL olarak deger kaybediyor butun dunyada. Tabi TL cinsinden maasim olsa homeless olurdum o baska mesele

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Gelip de bu düşüncelerini yazdığı başlığa bak.

Ne istediği belli bana göre.

Ben mebzulen gönderdim gitti.
    Ne olacakmışki beklentim?

Piyasada dolar kalmamışta sanki forumdakiler satarsa belki biraz alırım mı?

Yoksa bu forumdakiler dolar satınca 3,50'nin altına sarkıverecekmiy miş yoksa USD?
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

3. Bu sene sonunu 3,30 civarında kapatır bu USD.(Bence)Bunu da yazayım bari...BIST 115.000'i görsün bakalım bir...Ha trade edene farketmez tabii ki orası ayrı...Becerebilene...Neyse...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim

Ama yinede aklim almiyor. Borclu olan amerika. Neden amerika faizlerin artmasini istesin? 21 trilyon dolara odemesi gereken faiz katlanarak artacak.

Bir de FED in basindakiler ozel yani 3. sahis devlet degil. Borcu devlet oduyor faizi FED belirliyor. Oh ne ala kaymakli kadayif
    Her hasta iyileşmek ister..görüyorsun sıfırın altındaki reel faizleri..bırak ABD'yi, dünya altüst olmak üzere..önceki yazında belirtmişsin ABD borsasını, balonu..bütün borsalar aynı durumda..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sevgili Disco;

Üsküdar Amerikan dedin de...

Birden gençlik günlerime dönüverdim...

Bizim Kolejler Liginin (İstanbul'da sadece kolejlerin üye olduğu bir grup vardı) erkekler için en popüler kız kolejlerinin ikisi, Notre Dame De Sion ile Üsküdar Amerikan'dı.

Darüşşafaka olarak Notre Dame'la ilişkilerimiz oldu.

Ama Üsküdar Amerikan hep öte yakalı kaldı bizler için.

Çarşamba'daki (eski) okulumuzun dibinde Fatih Kız Lisesi bulunuyordu. Bizim dönemde haberimiz yok ama Türkan Şoray da orada imiş...

Gariban yatılılar olarak bizler Fatih Kız Lisesinin pencerelerindeki kızlara el sallayacağız diye yorulurduk.

Serbest kaldığımız günlerde ise kapılarına bile gidecek cesaretimiz olmazdı.

Bir de son sınıf tiyatro gösterimizde İstanbul Kız Liseli kızlarla çalışmıştık.

Çok ama çok güzel günlerdi...

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Bu sene sonunu 3,30 civarında kapatır bu USD.(Bence)Bunu da yazayım bari...BIST 115.000'i görsün bakalım bir...Ha trade edene farketmez tabii ki orası ayrı...Becerebilene...Neyse...
    borsa 115000'ni görebilir, hatta bu gidişle daha yukarısınıda hedefleyebilir, sorun yok..fakat merak ettim siz balonun farkındamısınız..yada farkındaysanız, nasıl olsa çıkabilirim diye mi düşünüyorsunuz..saygılar..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    borsa 115000'ni görebilir, sorun yok..fakat merak ettim siz balonun farkındamısınız..yada farkındaysanız, nasıl olsa çıkabilirim diye mi düşünüyorsunuz..saygılar..
    Neye göre balon açıklayabilir misiniz? Rakamla yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz" başlığında "borsa balonundan" bahsetmek izne ve rakam bilgisine tabi...

Ama mesnetsiz dolar kuru yıl sonunda 3,30 olacak demek serbest...

Bizim AK yöneticilerin, kendilerine ülkelerinde konuşma izni vermeyen AB ülke yönetimlerine demokrasi dersi vermeleri ve özgürlük talep etmeleri gibi bir şey olmalı...

Sayfa 114/1009 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •