-
Dudu abi biliyorum zaten 3 yıl önce hissede olduğunu. 7 ila 8 tl arası almışdınız diye hatırlıyorum. Brisa son 3 yılda 5.74 tl net temettü verdi . 3 yıl önce bugün hisse 10 , 12 arasıydı. Son 3 yıldır kıpırdamadan bekleyenin maliyeti kabaca 6 tl. Son 3 yılda yatırımcısına 8 kat kazanç sağlamış. Ve bütün bunları kamyon kadar yatırımı ve borcu varken yapmış. Bence kötü bi performans değil. Dudu abi kızdığım husus, birisaya gereksiz yere haksızlık yapılması. Tabelada borç azaldikca net kâr ve temettü aynı oranda yukarı doğru artacak. Maksimum 2,3 sene sonra 8,10 tl temettü verecek potansiyele sahip. Koca ereğli bile son 2 yıldır aynı yerde işlem görüyor ve temettüde vermedi. Orda hapis kaldım,manevrada yapamadım. Enazından ereğliden iyi. 40 a bölünmeden öncede hisse 50 tl lerden 400 lere gitti abi. Bence çok iyi kazanç verdi o yillardada. Hepte düzenli temettüsünü verdi abi. Şu borçlar bi bitsin abi senin tabirinle ; aklımızı alacak . Kırdıysam özür dilerim dudu abi. Sağlıklı bol kazançlar dilerim..
Saygılar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri