Sayfa 773/1011 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yok banada öle geliyor . Yani muhalefet bu şartlarda bile kazanamazsa Şahsen istifa beklerim YTD

mİLLETİN ENFLASYONDAN ANASI AĞLAMIŞ GÖÇMENDEN BIKMIŞ VB VB MİLLETİN SORUNU BELLİ
    Göçmen sorunu büyükşehirlerde yaşayanlar için sorun. Örneğin İç anadolu'nun ekonomisi o göçmenlerle dönüyor. Geçen hafta Kapadokya'daydım. Ciddi sayılarda afganlı çalışan var kapadokya tarafında. Garson, temizlik işi yapan, tezgahtar vs geneli Afgan. Muhtemelen çok düşük ücret yani karın tokluğu bir de ahır tarzı kalacak yer vermişlerdir. Nevşehir %70-80 arası AKP oy deposu bir yer ve eminim göçmenden memnunlardır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Öyle ama ihtimal dahilinde görüyorum Ayhan abi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    anası bellenir piyasanın

3. Bulut abi insanlar kötünün iyisi olarak birilerini seçecekler. Toplum yapısını görmek lazım. Ben Kılıçdaroğlu'nun güle oynaya kazanacağı bir seçimi zora soktuğunu düşünenlerdenim. Seçimi tencere belirler. Vatandaş durumdan rahatsız. Fakat Erdoğan'ı seven/küsmüş kitlede bile oy verme meyli devam ediyor. Bir derste vermek istiyorlar. Bunu da milletvekili seçiminde farklı partiye oy vererek gerçekleştireceklerini öngörüyorum.

Bu işin bir çok olasılığı var. Kendi adıma odaklandığım senaryodur

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şuanda kimse bir şey göremiyor sokak röportajlarında belli bir kesim tutulan mikrofona cvp vermiyor insanlarda korku çekince var ,
    bu seçim bir nevi REFERANDUM RTE ile tamam mı devam mı , parlemento karışık olur listelere bakılırsa her siyasi parti ona göre liste yapmış.Anayasa değiştirmek için çoğunluk bana göre zor.Seçimin süprizi sayı olarak üzerine koyacağını düşündüğüm TİP olur 7-10 arası millet vekil çıkarır diye düşünüyorum.

4. Kılıçdaroğlu kaybettiğinde yapılacak kurultay sakin geçmez

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yok banada öle geliyor . Yani muhalefet bu şartlarda bile kazanamazsa Şahsen istifa beklerim YTD

mİLLETİN ENFLASYONDAN ANASI AĞLAMIŞ GÖÇMENDEN BIKMIŞ VB VB MİLLETİN SORUNU BELLİ

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günaydın. Hayirli işler.
    Mevcut iktidarın hala şansının olması bir tek bana mı absürt geliyor?
    sıfır zero
    bir halt olacağı yok.

6. zined bizim araba bugun otobanda 208 km yaklaşır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bozkurt abey palaya Pazartesi demeyin azgın boğa oluyo Viop %1.5 artı

8. Ralli kaçınılmaz
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 773/1011 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları