Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3782 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    imar barışı da benzer yazılı olmayan sözleşmelerden.

emeklilik sistemi için yazdıklarınız mutlaka değerli ama siyaset esnafının fonksiyonu adil ve doğru olanı yapmak değil orta sınıftan çalıp ulufe dağıtmak olduğu için hayat geçemez.

ülkenin ihtiyacı demokrasi değil hukuk ve adalet.

ülkenin acilen demokrasiden çıkması ve aptalıık ve hırsızlığın cezalandırılması lazım onun a yolu belli.
    demokrasiden çıkmaya gerek yok, siyasetçilerin yetkileri kısıtlanmalı, iyi şekilde denetlenmeli ve kanun önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır.
    Demokrasi insan oğlunun bugüne kadar denediği sistemler arasında en doğrusudur, mükemmelidir demiyorum ama diğer sistemlere göre en doğrusudur bence ancak yukarıda saydıklarım ne kadar iyi yapılabilirse o kadar demokratik olursunuz. yoksa sınırsız yetkileri olan, denetlenmeyen, hesap vermeyen siyasetçiler her demokrasinin sorunu. Benzer sorunlar batılı demokrasilerde de oluyor ama oto kontrol yapan ve durduran, değiştiren mekanizmalar var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    demokrasiden çıkmaya gerek yok, siyasetçilerin yetkileri kısıtlanmalı, iyi şekilde denetlenmeli ve kanun önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır.
    Demokrasi insan oğlunun bugüne kadar denediği sistemler arasında en doğrusudur, mükemmelidir demiyorum ama diğer sistemlere göre en doğrusudur bence ancak yukarıda saydıklarım ne kadar iyi yapılabilirse o kadar demokratik olursunuz. yoksa sınırsız yetkileri olan, denetlenmeyen, hesap vermeyen siyasetçiler her demokrasinin sorunu. Benzer sorunlar batılı demokrasilerde de oluyor ama oto kontrol yapan ve durduran, değiştiren mekanizmalar var.
    yeri burası değil ama demokrasiden çıkmak derken ulufe alan kalabalığın oy kullanma fonksiyonu olmamasını kast ediyorum.

yoksa Çin tarzı otokrasi veya cunta değil.

günün sonunda istediğiniz kalitede kanun yapın, muhteşem denetleme mekanizmaları kurun.

fırsatçı siyasetçinin teki ulufeye aç kalabalığı arkasına kalıp sisteminizi al aşağı eder.

basit bir referandum düşünün iki maddeli.

1) emeklilik yaşı 40 olacak
    2) tüm denetleme kurumu çalışanlarını hükümet atayacak ve görevden alacak.

minimum 80% alır referandumdan.

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    yeri burası değil ama demokrasiden çıkmak derken ulufe alan kalabalığın oy kullanma fonksiyonu olmamasını kast ediyorum.

yoksa Çin tarzı otokrasi veya cunta değil.

günün sonunda istediğiniz kalitede kanun yapın, muhteşem denetleme mekanizmaları kurun.

fırsatçı siyasetçinin teki ulufeye aç kalabalığı arkasına kalıp sisteminizi al aşağı eder.

basit bir referandum düşünün iki maddeli.

1) emeklilik yaşı 40 olacak
    2) tüm denetleme kurumu çalışanlarını hükümet atayacak ve görevden alacak.

minimum 80% alır referandumdan.
    bu konuyu başka bir ortamda konuşur tartışırız, topiği meşgul etmeyelim bence. Sizin dediğiniz de elitizme gider. bence daha önce dediğim gibi siyasilerin sınırlarının iyi çizildiği, denetlendiği ve hukuken uygun olmayan durumların mahkemelerce durdurulduğu demokrasiler daha iyi işler. Bizim coğrafyada Atatürk'ten önce vatandaşlık haklarına bile sahip olmayan bir halk ile demokrasiyi oturtmak da zor tabi.dediklerinizi iyi anlıyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •