Sayfa 106/164 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon
Arama sonucu : 1307 madde; 841 - 848 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

  1. sosyal medya platformlarına bir yazı yazdığınızda özellikle böyle dayanaktan yoksun ve şahsi görüşünüz en sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazın lütfen.. çünkü xbank hedef şu diye yazarsanız suç işlemiş olursunuz.. ayrıca siz nasıl yorum yapıyorsanız insanlarında yorum yapma hakkı var... alıntı yaparak cevap vermiyorum istediğiniz gibi. yazıyorum özgürce..siz kendiniz yazın kendi yazınıza alıtnı yaparak kendi kendinze cevap vermeye devam edinbu arada foruma ilk yazım değil.. bunu da nereden çıkartıyorsunuz acaba...çay ve hisse hesabı yapana da ilk defa rastlıyorum... 14 mayıstan sonra hep birlikte izleyeceğiz piyasaları.. kalın sağlıcakla..

  2. genel kurulda temettü tarihini öğrenen yazabilir mi

  3. #843
    Kapta açıklama olur zaten ufak ayrıntı

  4. #844
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    sosyal medya platformlarına bir yazı yazdığınızda özellikle böyle dayanaktan yoksun ve şahsi görüşünüz en sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazın lütfen.. çünkü xbank hedef şu diye yazarsanız suç işlemiş olursunuz.. ayrıca siz nasıl yorum yapıyorsanız insanlarında yorum yapma hakkı var... alıntı yaparak cevap vermiyorum istediğiniz gibi. yazıyorum özgürce..siz kendiniz yazın kendi yazınıza alıtnı yaparak kendi kendinze cevap vermeye devam edinbu arada foruma ilk yazım değil.. bunu da nereden çıkartıyorsunuz acaba...çay ve hisse hesabı yapana da ilk defa rastlıyorum... 14 mayıstan sonra hep birlikte izleyeceğiz piyasaları.. kalın sağlıcakla..
    Siz bu enflasyonun yüksek olduğu dönemde borsada düşüş bekliyorsanız hata ediyorsunuz Xbank yükseliş yaşaması mantıklı olandır seçimi hangi partinin kazandığı çok önemli değil lütfen yazıma alıntı yapmayın çay yada WC örneğini ondan dolayı verdim.ayrica Xbank 10000 puana yükselir yükselmez zaman orta vadede olacak olmayabilir de ayrı konu ralli yaşınirken 10000 puan yazmışım ne var bunda sizde art niyet olduğu kesin neyse iyi şanslar size.

  5. Nisan vadelisi neden bu kadar düşük fiyatlanıyor anlaşılmaz. Temettünün nisanda açıklanması kesinleşmedi, eğer mayısa sarkarsa temettü ödemesi nisan vadelisi yaklaşık 2 tl kar yazacak vade sonuna kadar.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

  6. #846
    Sanırım Nisan ayında temettü beklentisi var. Bundan dolayı vadeli işlemi cazip gözüküyor.
    Who, baby, Who Will Save The World?

  7. bugün genel kurula katılan biliyor

  8. #848
    Nisan ayında temettü verirse, her şey biliniyor olmalı. Bundan dolayı revaçta.
    Who, baby, Who Will Save The World?

Sayfa 106/164 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •