Sayfa 868/1011 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

formasyon göremedim diye yazanlar var özelden onlara gelsin
    hayırlı iftarlar
    Kuş sitesi ve gerek forumlarda ralli vs hedeflerden dolayı bana da beklentim soruluyor , düşüncemi ben 1 ay önce yazdım teknik olarak geçen hafta yukarki grafa göre oyuna girdim bu teknik bölüm.Temel hikaye olarakda 15-20 sinden sonra gelecek anketlerin önem arz edeceğini yazmıştım ozaman muhalefetin ilk turda bitireceği bir seçimi yabancı hızlı makinaların burada bir hoş geldin fiyatlaması yapacağını düşündüm.Başka elimizde katalizör yok temel anlamda madalyonun diğer yüzü seçimin 2. tura gitmesi o ek bir stres yaratabilir piyasaya bu yüzden temkinli stoplos lu oyunda kalıyorum elimdeki tahtalarda.Sonuçta belirsizlik hakim seçimden dolayı bu yüzden ralli vs diyemiyorum oyundaysam önümü gördüğüm şekilde hareket etmeye çalışıyorum.
    Ayrıca yatırım ve bireysel fonlar 3-4 işlem günü satıştalar benim gördüğüm.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. ekgyo teklemeye başladı bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Tüm gücün yüceler yücesi ALLAH da olduğunu...Aslında her şeyin bir sahibi ne yalmaktan başka bir seçenek yok.......insanın bir noktadan sonra aciz kaldığını görmek....hele oradaki insanların hüznü ....

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Orda bişey dikkatini çektimi, kalkıştan hemen önce anne ve babasının korku dolu bakışı kameraya yansıdı, heralde korktuğu her ne ise başına gelmiş gibime geldi.
    Korkanın çocuu olmaz dayu, korkma titre
    Hamdım Piştim Yandım

5. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2.400 dolar altın 2.400 tl gram beklentim sürüyor
    babonun 1. kuralına dikkat
    Gümüşün yüzdesel olarak altından daha sert çıkmazsa ....Altının çıkışı cılız veya feyk kalır.......Şu görüntü yazdığım birinci cümleyi doğruluyor......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tüm gücün yüceler yücesi ALLAH da olduğunu...Aslında her şeyin bir sahibi ne yalmaktan başka bir seçenek yok.......insanın bir noktadan sonra aciz kaldığını görmek....hele oradaki insanların hüznü ....
    dram var orda elbette ..berbat bir durum ..içindekiler anlamamışlardır bile

esas izlyen aileleri gerçek ızdarıbı çekmişlerdir şüphesiz ..o işin önemli başka boyutu tabii

..kurt'a takılıyorum Tokat'lı arkadaşım gamyonu devirmesin

iki tır yüklenmiştim yeter bana .. 5200 önemli direnç ..üstünde cumaya kadar dayanırsa p.tesi iyi izlemek lazım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Orda bişey dikkatini çektimi, kalkıştan hemen önce anne ve babasının korku dolu bakışı kameraya yansıdı, heralde korktuğu her ne ise başına gelmiş gibime geldi.
    Korkanın çocuu olmaz dayu, korkma titre
    puhahhahhaa..3 tane aslan parçası var ben de ..olm akıllı adamsın hurafelere inanma

tecrübeyle, sınanmışlara arada kulak kabartmakta fayda var

burası ben cesurum diyenlerin donlarını ilk kaybedenlerin olduğu mecra ..on göre ))
    Son düzenleme : bahriyeli; 13-04-2023 saat: 12:48.

Sayfa 868/1011 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •