Originally Posted by
browjn
Ah benim güzel kardesim 2010-2015 arasında cok yazardım ben buralara..ucak dusurme , 17-25, darbe marbe bir suru olayda hep borsada yakalandım özellikle bu halkb.vakvak gibi hisselerde birikimim yarısı eridi gitti..cözdüm bunların ne bok yedigini 9-10 liradan küllüyen zararla cıktım bu hisselerden kısmen diger hisselerden telafi etmeye calıstım ama tam pacayı kurtaramadım vs.Bunlar varya bunlar katakullenin soygunun düzenbazlıgın en profesoyonelligini falan yapmıyorlar en amatörünü yapıyorlar hem de göz göre göre....en büyük özgüvenleri korkusuz olmaları bundan dolayı basarıyorlar hic bir seyden korkmuyorlar tek kozları bu ve baska hic bir meziyetleri yok.Bu cesaret kimde olur biliyormusun? Cahil insanda.Bütün meziyet burda.Ben bunu sezdim dedim ki kendime; Aman oglum bunu göze alan bir zihniyet sana beterin beterini göstetir cek elini ayagını bunların bankalarından.Eger ki inat etseydim evim, arabam, birikmisim, altinim, dövizim vs.hepsi buhar olup ucacaktı ve belki de inihar edecektim.Evet bu ve bunun gibi zihniyet tasıyan insanları rabbim gün yüzü göstermesin bu dünyada.Böyle bir merhametsizlik 7 cihanda görülmemistir bir devlet senedinde.
Yer İmleri