Sayfa 925/1011 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şahsi düşüncem

Gerek yerli araba

Gerek Siha Uçak gemisi

Doğalgaz olayları

Ruhumu okşamaktadır benim
    bekliyorduk..uçak haftaya konuşulur...
    maket uçak mı? ingilizuçağı mı? bilemiyoruz...

2. Halka arz çılgınlığı yeni mağdurlar yaratacaktır

Eli kulağındadır .... aman dikkat

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İnsanoğlu şimdiye dek yaklaşık 200 bin ton kadar altın çıkardı. Milyon bile değil.

Bu yaklaşık 21 m X 21 m X 21 m lik küp kadar bir şey.

Bir tahmine göre Kristof Kolomb'un Amerika'ya gittiği 1492 yılına kadar dünyada 13 bin ton altın çıkarılmıştı. Bu rakamı yüksek bulan da var.

Tutankamun'un mezarında 1,5 tonluk altın tabut bulunmuştu.

Tahminler 50.000 ton daha bulunabileceği sonra bulma çıkarma işleminin çok maliyetli olacağı öngörülüyor.

Bazıları ise bildirilmeyen saklanan miktar (Hindistan, Türkiye örneği gibi) ile bu stok miktarı 1 milyon ton olarak düşünüyorlar.

Bizim merkez bankasında stok 500 ton diye okumuştum.
    Bir değerin kısıtlı olması mıdır onu değerli kılan yoksa talep midir. Dünyanın altına sanayi anlamında ne kadar ihtiyacı var. Bitcoin de sınırlı bir değer ama elinle tutamıyosun. Altını bitcoinden ayıran elle tutulması mı. Gelecekte her şeyi elimizle tutmaya ihtiyacımız olacak mı. Tuz da bir zamanlar altın kadar değerliydi. Altın ilerleyen teknolojiyle yeni tuz olur mu. Tuzun en azından bi tadı tuzu var Bu sorular bitmez. Hayatımda düğün takısı hariç 1 gr altın almadım

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bir değerin kısıtlı olması mıdır onu değerli kılan yoksa talep midir. Dünyanın altına sanayi anlamında ne kadar ihtiyacı var. Bitcoin de sınırlı bir değer ama elinle tutamıyosun. Altını bitcoinden ayıran elle tutulması mı. Gelecekte her şeyi elimizle tutmaya ihtiyacımız olacak mı. Tuz da bir zamanlar altın kadar değerliydi. Altın ilerleyen teknolojiyle yeni tuz olur mu. Tuzun en azından bi tadı tuzu var Bu sorular bitmez. Hayatımda düğün takısı hariç 1 gr altın almadım
    İnsanoğlunun benlik duygusu,yaşadığı zaman dliminde arzı kıt olana sebepli sebepsiz talep yaratıyor.
    O an zenginliğin yada gücün sembolü ne ise artık en çok onlar rağbet görüyor.
    Herşey çocukken kurduğumuz bir cümlede saklı.....
    "Benim .... var ! senin de vaaar mı ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    S.a Çağrı.
    Sen işini bilirsin.Sana sadece borsa konusunda değil her konuda itimatım tam dostum.
    Evvelsi gün altın veya dolar sayfasında yazını görmüştüm oradada sana bir dörtlük yazdım ama sayfayı erkenden terketmişsin Çağrı
    Haymana da değilde Adana'da olaydın şu an.Hala çayı bitiremedim.Deprem olunca birlikde demlediğimiz kutu çay evde kaldı.Seni bekliyor demlenmek için.
    Saklıyorum.

Sn başkara yazdığında hep cevap veresim geliyor .Sanırım yazdıklarımı bir tek o beğeniyor

not:Çok iyi zamanlama.Ne dediysen o oldu.
    Yetişemiyorum ki ağabey. Borsaya bakmaya başladım bu ara ufak tefek pozlar var TR tatil parasını KOZAA dan çıkarttım mesela Euro olarak kenara koyduk bu yaz çaylar benden

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Halka arz çılgınlığı yeni mağdurlar yaratacaktır

Eli kulağındadır .... aman dikkat
    1000 TL bile vermiyorlar, mağdur olsan ne yazar.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yetişemiyorum ki ağabey. Borsaya bakmaya başladım bu ara ufak tefek pozlar var TR tatil parasını KOZAA dan çıkarttım mesela Euro olarak kenara koyduk bu yaz çaylar benden
    İşin başından aşkın oluyor biliyorum.Hem borsa hem iş zor.Allah kolaylık versin,zihin açıklığı versin.
    Madem çaylar senden dört gözle bekliyorum Çağrı.Benim cebimde akrep var.
    Tatil parasından bizde nasiplencez çay içecez desene.

KOZAA da pişer bize de düşer olmuş.
    Rabbim kesenin bereketini artırsın Çağrı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    1000 TL bile vermiyorlar, mağdur olsan ne yazar.
    Nasıl mağdur olunur anlatayım

Sen 1 bin tl lik mal alırsın başka bir şahıs hisseyi ilerki günlerde 1 milyonluk toplar başkası 10 milyonluk toplar

İlerde iflas olur mağdur olur , yada değerine felan bakılmıyor halka arz mı bam bam giriyor millet öyle bir yerden alırsın olursun yani

Zamanında Pegasus halka arz olduydu

Sonra bir süre sonra 13 tl lere düştü o zaman halkı arz-ı bile şu para diyorduk hey gidi günler hey

Bedava para fare kapanında olur ilerde görürüz halka arzları

Sayfa 925/1011 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •