Sayfa 780/1002 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Muharrem İnce:

Olmayan mülteci ve sığınmacı politikası, olmayan sınır güvenliği neticesinde ülkemize giren milyonlarca insanın, konut fiyatları ve kiralar üzerinde oluşturduğu baskı yetmezmiş gibi vatandaşlık için yabancılara yapılan konut satışları, konut fiyatlarını astronomik düzeylerde artırmakta ve vatandaşlarımız barınma sorunu yaşamaktadır.

Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle büyükşehirlere deprem bölgesinden gerçekleşen göç, bu şehirlerimizdeki kiraları ve ev fiyatlarını daha da artırmıştır.

Erdoğan 10 ayrı sarayı kullandığı için barınma sorununu bilmez, duymaz, görmez. Biz barınma sorununu biliyoruz, nasıl çözeceğimizi de:
    1) Yabancıya konut satışını hemen durduracağız.
    2) Mal sahipleri arasındaki davalar nedeniyle boş kalan konutlara Devlet olarak geçici el koyacağız.
    3) Boş tutulan konutlar için ek vergiler getireceğiz.
    4) Tapudaki alım satımların gerçek değerler üzerinden yapılmasını sağlayacak gerekirse her işlem için eksper raporu talep edeceğiz.
    5) Bütün paranın gayrimenkule akmasına neden olan yanlış ekonomi politikalarını hemen terk edeceğiz.

https://twitter.com/vekilince/status...663444992?s=20
    yabancı düşmanlığını artırmanın ve polisiye tedbirlerin iyi sonuçlar verdiğine dair dünya tarihinde tek örnek bile bilmiyorum ben, bilen varsa yazsın. özel mülklere el koymaktan bahsetmek bile söz konusu olmamalıydı 21.yy'da. hem sadece ama sadece faiz haram diye, devlet laikliği bırakarak dini kitaba uysun diye açık açık gerekirse ekonomiyi çökertiriz diyen adamlara destek ver, ayasofyada onlarla aynı saflarda bağır, hem de bedelini ödetmek için benim malıma mülküme çök. adalet bunun neresinde?

tamam yabancıya satışlar sınırlanır geçici olarak bazı ülkelerde ama bu ulusalcı denen ve tanju özcanın önderliğini yaptığı şey neyi andırıyor biliyorsunuz söylememe gerek yok. siyasi islam gibi onun tam tersi aşırı kutbu olan nasyonal sosyalizm de berbatlığını kanıtlamış tarihte. sorun uygulanan tekniklerde değil zihniyette. ekonomiyi 300 yıldır test edilmiş ve onaylanmış klasik ortodoks yollarla yöneteceksin, üzerine de insan hakları, özgürlükler ve eşitliği amasız fakatsız şekilde koyacaksın bak neler oluyor. serbest piyasa özgürce akacak, kuzey avrupa gibi. bunun başka yolu da örneği de yok. şahsi düşüncem kk'nun söylemleri son zamanlarda gayet güzel isabetli.

2.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Özellikle hisse senetlerine/ fonlarına yatırım yapanlara, eski fon yöneticilerinden Bülent Topbaş'ın blog'undaki yazılara bir göz atmasını tavsiye ederim. Değerli bilgiler bulunuyor.

http://topbasbulent.blogspot.com/

Saygılar.
    Faydali yazilar var , bayagi bir zaman harcayip okumak , incelemek gerekli. Kaydettim , tesekkurler.

3. Elimde bir miktar euro var, faize yatırayım desem yok denecek miktar veriyorlar, TJT, YVG, EUZ gibi serbest fonlar var, bunlar euro ile alınıyor sanırım, riskleri konusunda da bilgim yok, almaya değer mi sizce?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ünlü & jo 'nun performans primi almadığı serbest fonları USY ve UPD bir zaman sonra tefas'a açılacakmış...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    USY fonu kaldıraç kullanabiliyormuş ki... isterlerse, 1.5 : 1 kaldıraça kadar çıkabiliyorlarmış fonda... yani % 150 ....

tefasa kapalı olan performans primi alınan ULH (ulahasan) ise pasif yönetilen aldıkları pozisyonları pek mıncıklamayan bir fön... algoritma ile yönetiliyor fakat suni zeka kullanmıyor fön. yani AI ile değil normal algoritma kullanıyor...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Elimde bir miktar euro var, faize yatırayım desem yok denecek miktar veriyorlar, TJT, YVG, EUZ gibi serbest fonlar var, bunlar euro ile alınıyor sanırım, riskleri konusunda da bilgim yok, almaya değer mi sizce?
    MJL , OLA , EUZ , YVG , TJT bunlar arasinda degerlendirmek gerekli. Aktif kendi borclanma araclarini tasiyor komple MJL.

Gecenlerde bir haber dustu aktif kara para aklama vb. Yalan haberde olabilir tabi. Karar sizin tabiki

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ünlü & jo 'nun performans primi almadığı serbest fonları USY ve UPD bir zaman sonra tefas'a açılacakmış...
    Bilgilendirmeler icin cok tesekkurler. Guzel arastirmalar yapip bizleri bilgilendiriyorsunuz. Faydalaniyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    MJL , OLA , EUZ , YVG , TJT bunlar arasinda degerlendirmek gerekli. Aktif kendi borclanma araclarini tasiyor komple MJL.

Gecenlerde bir haber dustu aktif kara para aklama vb. Yalan haberde olabilir tabi. Karar sizin tabiki

Bilgilendirmeler icin cok tesekkurler. Guzel arastirmalar yapip bizleri bilgilendiriyorsunuz. Faydalaniyorum
    Doğru MJL ve OLA da varmış onları görmemişim, aslında hepsinin benzer oranlarda getirisi olmuş, bir süredir aktif'ten uzak duruyorum zaten ama diğerlerinin risk durumu nedir? fonların eksi getirme durumu olur mu? benim de hiç fikrim yok, en güvenilir 2 tanesinden azar miktarlarda deneyeyim bakalım

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Doğru MJL ve OLA da varmış onları görmemişim, aslında hepsinin benzer oranlarda getirisi olmuş, bir süredir aktif'ten uzak duruyorum zaten ama diğerlerinin risk durumu nedir? fonların eksi getirme durumu olur mu? benim de hiç fikrim yok, en güvenilir 2 tanesinden azar miktarlarda deneyeyim bakalım
    Ben denedim, aktifin mjl si var bende digerleri daha eksi getirdi.aktifbank inbanka olarak riski varmi bilmem,

Sayfa 780/1002 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •