Sayfa 947/1011 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Cumhurbaşkanına KHK çıkarma yetkisini meclis veriyor. Yanlış mı biliyorum?!

2. Kararname ile parlamentere dönüş olmaz zannedersem. Refaranduma gidilecek sonrakabul çıkarsa yeniden seçim yapılıp mevzuya dönülür. belki de Cumhurbaşkanı yetkileri kısıtlanıp meclise devretme şeklinde de olabilir. Tam bilemiyorum boşuna Meral ben başbakan olacağım diye diretmiyor. Geçiş hükümeti gibi birşey oluşacak. Tabii millet otu neyi isterse o ayrı.
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    O zaman neden partili cumhurbaşkanıyla devam ediyoruz. Neden masadakiler cumhurbaşkanı yardımcısı.
    Güçlü meclisin oluşması için liderlerin mecliste olması gerekmez mi
    Mevcut sistemin en ilginç sonucu bakanların milletvekili olamaması oldu. Bir nevi ya hep ya hiç

Değişim zaman alacak.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aracı kurum elemanları fazlalaştı bu elamanlar insanın bütün algıları ile oynarlar son 10 sayfa bunun üzerine kurulu yazılar mevcut.
    kendi kararlarınızı kendiniz verin .
    kolay gelsin.
    Bulut bey Gerçekten güzel bir tespit .
    Bunun yanı sıra Trollerde topiğe renk katmış ..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aracı kurum elemanları fazlalaştı bu elamanlar insanın bütün algıları ile oynarlar son 10 sayfa bunun üzerine kurulu yazılar mevcut.
    kendi kararlarınızı kendiniz verin .
    kolay gelsin.
    İyi yakalamışsın :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçim sonrası kur ve faizlere ilişkin öngörülerde bulundu.
    Raporda seçim sonucundan bağımsız olarak makro düzenlemelerin gerektiğine ve politika faizinin %30'a yükselebileceğine dikkat çekildi.

Bayram tatili nedeniyle Borsa İstanbul'da Cuma günü işlem olmayacak.
    Bayram arifesinin de Perşembe gününe denk gelmesi ile birlikte endeks yarım gün tatil olacak olup, 17 - 21 Nisan tarihleri arasında Borsa İstanbul'da 3,5 gün işlem gerçekleşecek.

6. İyidir kötüdür bilemem analiz yapmış ilgilenenlerde göz atmış olur ..

https://twitter.com/eralkarayazici/s...609018368?s=20

parlamenter sisteme dönüş 400+ vekilin oylamasıyla veya referandumda %50+ oyla olur. başka seçenek yok.

ha şimdi diyeceksiniz ki muhalefet o kadar vekil çıkaramaz. doğru.

ama iktidar seçimi kaybederse zaten parlamenter sisteme dönelim diye yalvaracak.
    audentes Fortuna iuvat

Ramazan Bayramı sebebiyle 20 Nisan 2023 Perşembe Arefe- Yarım gün, 21 Nisan 2023 Cuma tam gün borsada işlem yapılmayacaktır .

18 Nisan 2023 Salı tarihli işlemlerin takası 24 Nisan 2023 Pazartesi tarihinde gerçekleşecektir.

19 Nisan 2023 Çarşamba ve 20 Nisan 2023 Perşembe tarihli işlemlerin takası 25 Nisan 2023 Salı tarihinde gerçekleşecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 947/1011 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •