Originally Posted by Zinedrimed İyi haftalar herkese. Öğleden sonra toparlanma ihtimali mevcut. Pay vadelisi yok ama yüne de yazmış olayım, kendime kords almaya başladım 72.05 ortalama ile. Herkese bol kazançlar. Benim arabayı at arabasına dönüştürdüler sn. Zinedrimed
Originally Posted by ABKA Tabi bir de şu var: herkes bu gün düşüş bekliyorsa(takas vantajı-repo vs) olur mu? PAPAZ yine pilav yer mi? Originally Posted by tidebringer Bu muhabbet çok dillendirildi bence satan satmıştır geçen hafta büyük ölçüde. Öyle..Her programda 'bu nedenle düşüş olacak,düşüş olmalı...'' deyip duruyorlar...
zined , arabada bizim 220 formasyon hedefimize birşey kalmadı
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by tidebringer Benim arabayı at arabasına dönüştürdüler sn. Zinedrimed Farketmez 1-2 günlük hareketler. Cuma da ilave yapmıştım, benim için formasyon net, ne zaman gidecek sadece bekliyorum. Hatta biraz daha diğer giderse geçişte yapacağım. Bol şans.
köşe sinde Alaattin AKTAŞ yazmış ; Faiz indirilince enflasyon bir düştü, bir düştü; sormayın!
Originally Posted by tidebringer Bu muhabbet çok dillendirildi bence satan satmıştır geçen hafta büyük ölçüde. sağlam temettü veren, verecek olan pırasalardan sağlam bir pörföy yapmak lazım, böyle birşey yapıp ekranıda kapatmak lazım, boşa stres, gözü yorma
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I...B5b3VuZw%3D%3D
Originally Posted by bahriyeli cuma spottan Hulk alacaktım ..p.tesi biraz daha salar diye düşündüm çuvalladık herif bastı gaza bu kadar ş.refsiz öngörülemez bi kağıt daha var mı acaba Endekis 30 harici kaatlar öngörülemez dayucuğum, bi bakmışın tavan tavan gitmiş, hooop atlarsın bu seferde tabana yapışıverir
Hamdım Piştim Yandım
Kar gördünnü yapıştırcan yoksa keriz yerine koyarlar
Forum Rules
Yer İmleri