Sayfa 965/1011 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: ViOP XLIX

Tüm müslümanların Kadir gecesi mübarek olsun.....

2. Cümleten hyirlj kandiller.
    Keseniz bol neşeniz çok sağlığınız yerinde olsjn.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Son ayların en kötü ptesisi olarak dükkanı açtık...Umarım perşembeye kadar işler düzelir.

KADİR GECENİZ mübarek olsun.

Geliyor gelmekte olan

Şenol Babuşcu (@senolbabuscu) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/senolbabuscu?t=3...y_M1ybL1A&s=08
    bir halt olacağı yok.

5. Donuk omuz sendromuna tutulmuşum. Fizik tedaviden gözlerim yaşlı çıkıyorum. Üzerine endekse bir bakıyorum benim kocaoğlan ile tombul kuş yine patinajda. Palayı tanıyanlar söyleyebilir mi bayram geldi, bilanço vakti geldi. Seçim olmadan bir mutlu etse bizi (boğa)

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Hızlı yazdığım için bazen yanlış oluyor ...
    Masada kaz***** alkışlayacan.... gerçekten viop BBG ev gibi her şeyi görüyorlar....burada kazanan çok çok azdır...
    Aynen bencede elimizi görüyorlar, parasını verip istediği sistemi kurmuşlar belli, Spot da yatırımcının günlükte aldığı malı taşıyıp taşıyamayacağını, kredili mal durumlarını görüyorlar, sistemleri yatırımcının tavrına kadar biliyor bence! tahtada alıcı kurum 4-5 kademe çiziyor ama benim malımı almıyor, bu benim çok başıma geldi, hatta gün sonuna mallı girdiğimde alttan eşleştiriyor, pozisyonumu erken kapatıp da malsız girdiğimde yukarıdan eşleştiriyor, son 20 gün seansının 18 i böyle olmuştur,,

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Donuk omuz sendromuna tutulmuşum. Fizik tedaviden gözlerim yaşlı çıkıyorum. Üzerine endekse bir bakıyorum benim kocaoğlan ile tombul kuş yine patinajda. Palayı tanıyanlar söyleyebilir mi bayram geldi, bilanço vakti geldi. Seçim olmadan bir mutlu etse bizi (boğa)
    hangi fizyoterapist ? ilk önce bir ortopedi doktoruna görüktünüz yoksa direktirek fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanınla mı bakıştınız ? geçmiş olsun. bu arada hazır omuzu kurcalarlarken fırsat bu fırsat , diğer kısımları da esnetsinler aşil tendonundan baldır kaslarından enseye şaplak atılan kısma kadar bi kurcalasınlar.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Aynen bencede elimizi görüyorlar, parasını verip istediği sistemi kurmuşlar belli, Spot da yatırımcının günlükte aldığı malı taşıyıp taşıyamayacağını, kredili mal durumlarını görüyorlar, sistemleri yatırımcının tavrına kadar biliyor bence! tahtada alıcı kurum 4-5 kademe çiziyor ama benim malımı almıyor, bu benim çok başıma geldi, hatta gün sonuna mallı girdiğimde alttan eşleştiriyor, pozisyonumu erken kapatıp da malsız girdiğimde yukarıdan eşleştiriyor, son 20 gün seansının 18 i böyle olmuştur,,
    BOFA gibi aracı kurumlar alış ve satış emirlerini TWAP (time weighted average price) algoritmasına göre yapıyor. Siz de benzer yöntemi izlerseniz daha az sıkıntı yaşarsınız. Pasif emir yazmayın ve emirlerinizi parça parça , farklı lot sayıları ile aktiften gönderin. Kapanış seansı için aynı yöntemi izleyin.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 965/1011 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •