Sayfa 368/413 İlkİlk ... 268318358366367368369370378 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. brüt takasa sokacaklar hisseyi,bir 920 ler bir 880 ler ,nasıl bir çalkalamadır.brsan tavan tavan veya % 6-7 .bryat eksilerde.

2. Borusan Lojistik, Yeşil Lojistik Belgesi aldı17/04/2023 12:18:29
    Borusan’ın sürdürülebilirlik odak alanları olan iklim, insan ve inovasyon başlıklarında kapsayıcı çalışmalar yürüten Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından verilen Yeşil Lojistik Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yeşil Lojistik Belgesi kapsamında Borusan Lojistik’in şirket içerisindeki belirlenen kriterlere uyumlu intermodal taşımaları, karbon emisyon azaltımı ve ağaçlandırma çalışmaları, Yönetim Sistemleri Belgeleri (ISO 14001 Çevre, ISO 50001 Enerji, ISO 14046 Su ayak izi, ISO 14064 Karbon ayak izi), Yenilenebilir Enerji Kullanım oranı ve Yıllık asgari %5 oranında yeşil paketleme faaliyetler denetlendi.

Attığı sürdürülebilir ve yenilikçi adımlar ile Türkiye’de lojistik sektörünün dijital dönüşümünü de üstlenen Borusan Lojistik, Yeşil Lojistik Belgesi ile teşvik, muafiyet, istisna ve kolaylıklardan da yararlanabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal “Borusan Lojistik olarak 2011 yılından beri sürdürülebilirlik projeleri yapıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde kullanılan fosil enerji tüketimi nedeni ile çevreye verilen zararı bertaraf etmek için ‘Biz Kafayı Yeşile Fena Taktık’ sloganı ile çıktığımız sürdürülebilirlik yolculuğumuzda önemli adımlar attık. 2021 yılında SKD (Sürdürülebilir Kalkınma Derneği) İş Dünyası Plastik Girişimine imzacı olan ilk lojistik firması olduk. Temiz bir geleceğin umudunu birlikte taşıyoruz. Sürdürülebilirliği bu denli merkezinde konumlandıran bir kurum olarak aldığımız Yeşil Lojistik Belgesi bizler için çok kıymetli. Yenilenebilir enerji kullanımından yeşil paketlemeye, emisyon azaltım ve ağaçlandırma çalışmalarımızdan karbon ve su ayak izi doğrulama sistemlerimize kadar sürdürülebilirlik konusunda geniş bir yelpazede projeler hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalarımıza devam edecek ve geleceğe yaşanabilir bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

3. sn.foton,artık bedelsiz gelmesi gerekmiyormu,
    28.1 bin sermaye ile 10.598,9 bin özkaynakla, 1.229,5 bin Net Kâr ile bu işler nasıl dönecek.2004 yılından beri ne bedelli nede bedelsizi yok,bist ıvır zıvır bir sürü hisse günaşırı bedelsiz açıklamaya başladılar,bunlar neyi bekliyorlar....Bilebildiğim kadarıyla,Bedelsiz sermaye artırımına giden bir şirket vergi avantajından yararlanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    sn.foton,artık bedelsiz gelmesi gerekmiyormu,
    28.1 bin sermaye ile 10.598,9 bin özkaynakla, 1.229,5 bin Net Kâr ile bu işler nasıl dönecek.2004 yılından beri ne bedelli nede bedelsizi yok,bist ıvır zıvır bir sürü hisse günaşırı bedelsiz açıklamaya başladılar,bunlar neyi bekliyorlar....Bilebildiğim kadarıyla,Bedelsiz sermaye artırımına giden bir şirket vergi avantajından yararlanmaktadır.
    ben 2027 yılında bölüneceğini tahmin ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    ben 2027 yılında bölüneceğini tahmin ediyorum.
    İçgüdünüz mü yoksa sadece tahmin mi,tahmininizin gerekçeleri var mı,açabilirmisiniz,lütfen.

6. ne yordun bizi bugün be,yapacağın bir tavan,haydi...

7. bryat dolaşımdaki hisse adedi 3.962.813,brsan 27.400.275....brsan hemen tavan oluyor.tavan bozulmuyor,bryat bırak tavan olmayı,bir türlü tavana yaklaşamıyor bile,ilginç bir bakış açısı olsa gerek.

8.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    İçgüdünüz mü yoksa sadece tahmin mi,tahmininizin gerekçeleri var mı,açabilirmisiniz,lütfen.
    iç güdü ne demek hürriyet, 😀
    ben dış güdülerimle paylaşımı buldum.
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
    Özet Bilgi
    Kayıtlı Sermaye Esas Sözleşme Tadili Tescili
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
    Evet
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
    Hayır
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi
    22.12.2022
    İlgili İşlem
    KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
    Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    100.000.000
    Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    100.000.000
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
    31.12.2027
    Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
    6
    SPK Başvuru Tarihi
    22.12.2022
    SPK Başvuru Sonucu
    ONAY
    SPK Onay Tarihi
    04.01.2023
    Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
    28.03.2023
    Genel Kurul‘da Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi?
    Kabul edildi
    Tescil Tarihi
    30.03.2023
    Ek Açıklamalar
    28 Mart 2023 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında;

Şirket'in esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin tadili ile ilgili olarak, T.C. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 04.01.2023 tarih ve E-29833736-110.03.03-31242 sayılı ve T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 24.01.2023 tarih ve E-50035491-431.02-00082205630 sayılı yazıları ile verilen izinler doğrultusunda ekte yer alan tadil metni oylamaya sunulmuş ve oy çokluğuyla kabul edilmiştir.

Eklenen Dökümanlar
    EK: 1
    Tadil Metni-Ticaret Bakanlığı Onayı.pdf
    Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Sayfa 368/413 İlkİlk ... 268318358366367368369370378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •