Sayfa 967/1011 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. https://twitter.com/alicinar/status/...I_v3AE5OZepguw

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiyeye mevcut F-16 savaş uçaklarının iletişim sistemi olan Link-16 taktik veri bağlantı ağının modernizasyon kitlerinin satışına onay verdiğini Kongreye iletti.

Türkiye yaklaşık 5 yıl önce bu kitleri talep etmişti.

Kongreden itiraz gelmezse 15 gün içinde satış gerçekleşek.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kıymetli dostum , Muhyiddin bin Muhammed bin Ali bin Muhammed el Arabi gene bir gün bir hallenme üzerineyken tayyi mekan tayyi zaman (bast-ı zaman) yaptığında bir yere misafir olarak uğruyor... Karşısına bir insan çıkıyor lakin tam emin olamıyor fiziki gözle gördüğüne, manevi gözle de iyice bakıyor ki bu bir insan... Fakat bir tuhaflık hissediyor bu varlıkla ilgili evet insan fakat .... Ibn Arabi bu insan olarak tanımladığı varlığın yanına varıyor ve sohbete başlıyorlar... Ibn Arabi o varlığa (insan) soruyor siz hangi millettensiniz diye... Varlık yanıt veriyor, ben-i ademiz diye... Biz de ben-i ademiz diyor Ibn Arabi... Bir kaç sohbetten sonra varlık (insan ) soruyor Ibn Arabiye ; yoksa siz şu ben-i ademin buğday yiyen nesli misiniz diye ... Ibn Arabi bir an soru karşısında şaşkınlığa düşüyor ve evet diye yanıt verip soruyor; peki siz ne ile besleniyorsunuz ? Yanıtını alıyor lakin bunu açıklamıyor eserlerinde...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Haziran vade teorik fiyatın %3.66
    Üzerinde.. Ay sonundan sonra
    Yeni vade sorun olacak..

Maaşı, ikramiyeyialan dün pazarda esnafı
    Sevindirdi..

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    biliyorum pasife yazmak sakıncalı ama bazende kademeleri çiziyor yazmadığına pişman oluyorsun, ama emirleri parçalayıp yazmak mantıklı! şu dönemde en geçerlisi yükselişte satıp kapanışı beklemek, açığa satış olmadığı için günlükçülerin tamamı mal alıyor, kapanış ve eşleştirme hep alttan oluyor, gün içi %6 prim yapan tahta %2 kapatıyor, kapanışa doğru %2-4 arası kayıp yaşanıyor, artık açıkcı sıkıştırmak için tahtalar yukarı sürülemiyor!
    İdeal de robokep var. Kademe kalktıktan sonra emir gönderiyor. Dolayısı ile elinizi göstermeden işlem yapabiliyorsunuz. İnceleyin isterseniz. Kodlama bilginiz varsa kendinizde benzer algo yazabilirsiniz.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Dün 5059 dan kapadık bu gün nere gideceğine karar verecek ..

Kanal alt bandı çalışmaz ise 4965 obo hedefine gider

6. GRAFİKLERİ Çiziyor paylaşıyorum bu işin tek öğrenme yolu defalarca yanılmak, İşlem yapıyorsan para kaybetmek, psikolojik savaşlardan yere düştükten sonra tekrar ayağa kalkabilmek çok daha fazla hata yapalım ki doğruya ulaşma sürecimiz hızlansın borsada analiz edip paylaşırken çalışacak mı yoksa çalışmayacak mı diye düşünmemeliyiz çünkü sen Yanlışı yapa yapa bir de bakmışsın doğruyu yapmaya başlamışsın diğer durumda forum'daki uzmanlardan anında uyarı geliyor çok güzel bir öğretmen.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Haziran vade teorik fiyatın %3.66
    Üzerinde.. Ay sonundan sonra
    Yeni vade sorun olacak..

Maaşı, ikramiyeyialan dün pazarda esnafı
    Sevindirdi..
    3-5 milyon duble maaşlı kayıt dışı emeklimiz oldu. Halay çekiyor onlar. 7500 TL mayış 2000 ikramiye. Bir şekilde kayıt dışı çalışıyor adam. Vasıflı eleman kamyon şoförü usta vs 15 binden aşağı almıyor.

Merkez Bankası, bankaların döviz satışına kısıtlama getirdi

Merkez Bankası, bankaların müşterileri için piyasadan döviz alışına saat 13.00 sınırı ve bankaya göre günlük limit getirdi.

bakalım bank hisselri bu habere nasıl tepki verecek.....................

Sayfa 967/1011 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •