Sayfa 470/505 İlkİlk ... 370420460468469470471472480 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Genel kurul da 280 milyon lira kar var. Bunu dagitmazlar demiştik. 35 milyon lira kanuni kar dahitim miktarı var. Onu da dagitmazlar demiştik. A1 kapitale cash oara lazım ki daha çok kazansın.

18 Mayıs genel kurul toplantısı...

Yatırım yapmak için kar dağıtmayacağım demiş, lakin mevcut yatırım daha hizmete girmedi ki... Tekrar bir yatırım mı düşünüyorsun patron?

İhalesiz iş alması, piyasada tek olduğuna işaret. 8 adet cihaz da sattık .

Genz de ki payımızı da satsak iyi olurdu. %10 pay iyi para yazar.

Şirket ne üretecek, işte bu önemli

Bizi enzimden başkası kurtaramaz

Bir gün enzim üreteceğiz... Buna inanıyorum ve o günü bekliyorum

Gerisi teferruat
    doğmamış çocuğa don biçiyorsun
    dağa çıkan ayşenin enzimle falan işi olmaz
    olsa olsa keçi sütü içer
    sen niyete bakacaksın

2. İstanbul Göztepe de cafe de oturuyorum. Şimdi onümde üzerinde RTA yazılı bir kapalı kasa minibüs geçti. Hayırdır inşallah[emoji16][emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İstanbul Göztepe de cafe de oturuyorum. Şimdi onümde üzerinde RTA yazılı bir kapalı kasa minibüs geçti. Hayırdır inşallah[emoji16][emoji16][emoji16]

Size maliyet düşüttürmek için yapmışlardır dikkat edin, mal kitleyecekler
    Another day in paradise

4. [emoji16][emoji16] daha ne alayım zaten adamın radarindayim. Bugün tepki verse bari yukarilarda hiç bıraktığı GAP yok mu bu teresin biraz da oraları kapatmaya çalışsa artik
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Size maliyet düşüttürmek için yapmışlardır dikkat edin, mal kitleyecekler

Değil enzim ölüme çare iksir bulsa bu adam sana bana ortaklarına para yedirmez bu adamda ki para hırsı hastalık derecesinde bir tane alavere dalavere yapmadan dosdoğru ky lehine yaptığı bir şey söyleyeyebilirmisiniz her işinde bir cinlik var şunu anlarım işler iyi gitmez zarar edersin bizler de deriz ki ne yapalım ticarette karda var zararda ama bu adam kazanıyor ama bölüşmüyor o zaman niye şirketini halka arz ettin diye sorarlar adama nasıl olsa her yaptığım kanuna nizama uygun denetleyen soran yok ben yaptım oldu söylemleri ile özgüveni çok yükseldi fakat bence bu adam sona doğru yaklaşıyor Karun(Kezüs) gibi helak olup gidecek arkasında çoluk çocuğu aldıkları ah ile perişan olacaklar, insanoğlu böyle bir şey işte şu iki günlük dünyada değer mi acaba...

[emoji120][emoji120][emoji120][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
     Alıntı Originally Posted by gece baykuşu Yazıyı Oku
    Değil enzim ölüme çare iksir bulsa bu adam sana bana ortaklarına para yedirmez bu adamda ki para hırsı hastalık derecesinde bir tane alavere dalavere yapmadan dosdoğru ky lehine yaptığı bir şey söyleyeyebilirmisiniz her işinde bir cinlik var şunu anlarım işler iyi gitmez zarar edersin bizler de deriz ki ne yapalım ticarette karda var zararda ama bu adam kazanıyor ama bölüşmüyor o zaman niye şirketini halka arz ettin diye sorarlar adama nasıl olsa her yaptığım kanuna nizama uygun denetleyen soran yok ben yaptım oldu söylemleri ile özgüveni çok yükseldi fakat bence bu adam sona doğru yaklaşıyor Karun(Kezüs) gibi helak olup gidecek arkasında çoluk çocuğu aldıkları ah ile perişan olacaklar, insanoğlu böyle bir şey işte şu iki günlük dünyada değer mi acaba...
    SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Yoook canım bu adamın karısı çoluk çocuğuda mı var?
    Another day in paradise

8. Çoğu kişiyi karısı yaptı pezo hahhahahha. Uzun yatırımcı olduk durup dururken. Taktire şayan. [emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yoook canım bu adamın karısı çoluk çocuğuda mı var?

Sayfa 470/505 İlkİlk ... 370420460468469470471472480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •