Sayfa 979/1011 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ORTA VADE yön konusunda düşüncem bu...Mesela seçim sonrası 1-2 haftaya kadar olsa güzel olur...Sonra mokoko formasyonu beklerim...(argumanlarım, 11-12 nisan mesajlarında var)

SİSTEM gecen ptesi al verdiğinden birazda o yönde senaryo kuruyorum...Yani 5.500 aşılıp hedefe gider diye umut ediyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sizce niye düşmüyor bu bist, var mı öngörüsü olan
    pıst 100 240 dk grafta 16.00 barını 5050 altına getir 100 puanda ben düşürcem bozkurt yapabilirmisin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 240 dk grafta 16.00 barını 5050 altına getir 100 puanda ben düşürcem bozkurt yapabilirmisin
    Ben gördüm de böyle bir zopa şekli görmedim dayu, bist 5binde ama benim tahtalar 4binde
    Bu nasıl bi fakirleşme şeklidir büüüle
    Korkumdan artık endekiste fışkırtma olsun istemiyorum düşün yani o derece
    Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir deye boşuna dememişler
    Endekis mühendisliğinde çığır açtılar pes walla
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ülke gerçeği bu. %15 mutlu azınlık. %85 ezilen çoğunluk. Hani bir söylem vardı. Yaşantımız paşalar gibi halimiz itten beter.
    %15 mutlu azınlık mı? Onu %1 yapalım. Doluluğun %15 olması, insanların %15 inin yaz tatili yapabildiği manasına gelmiyor maalesef. Memleket ziyaretleri, günü birlik şehir ziyaretleri vs..Bunları çıkalım, yılda en az 1 kez düzenli olarak yaz tatili yapabilen kişi sayısı %10 u geçmez bence. O %10 un maddi açıdan mutlu mesut yaşadığı manasına da gelmez. Adam yaz tatilini kültür olarak ekmek su kadar benimsemiş, karta 12 taksit yapar, yine yaz tatili yapar. Maddi durumu tatile gitmeyenden kat ve kat kötüdür.

Belki 20 yıl önce mutlu azınlık %10 du, %30 da orta gelirli, nispeten finansal açıdan rahat kesim vardı...Şimdi mutlu azınlık %1, finansal açıdan rahat diyebileceğimiz kesim de %5. Geri kalan %94 ya açlık, ya yoksullukla boğuşuyor.

Bu arada şunu da belirtelim, tüik e göre 4 kişilik bir aile ayda 32 bin tl harcayamıyorsa yoksuldur (kira dahil, özel okul vs gibi ek masraflar hariç)..Bakın hane geliri demiyoruz, haneye isterse aylık 50 bin girsin, 32 bin harcayamıyorsan yoksulsun(yani 40 bin alıp, 10 bin tasarruf ediyorsan; ya da 50 bin alıp çocukların özel okuluna aylık 20 bin ödüyorsan da, yoksulsun).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben gördüm de böyle bir zopa şekli görmedim dayu, bist 5binde ama benim tahtalar 4binde
    Bu nasıl bi fakirleşme şeklidir büüüle
    Korkumdan artık endekiste fışkırtma olsun istemiyorum düşün yani o derece
    Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir deye boşuna dememişler
    Endekis mühendisliğinde çığır açtılar pes walla
    oyun sahası depremden sonra daha çok sığılaştı , kredili işlemler azaldı , vade sonu kapanmaları erken başladı , seçim 1. tur 2. tur gidip geliyor anketlere göre sistemde sadece DÜKKAN açık kalsın adresimiz belli olsun modunda çalışıyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Geçende Cautionary yazmıştı.Bence de en büyük sıkıntılardan birisi 2. tura kalırsa SOPA GÖSTERİLİR Mİ?

Yani doları bırakıp vs...., Biz gidersek dolar fırlar, fon satışıyla borsa aşağı ,istikrarsızlık olur , mesajı verilir mi?..Hatta 1. turda bile seçilse mazbata alıncaya kadar geçen süre belirsiz...CB, kaç günde tüm yetkiyi alır?

Mazbata işi ,resmi sonuçların açıklanması vs...

7. Şimdi dükkanın sahibi pazarda tezgah kiralıyor bu iş iyi tuttu ( yeni halk arzları )dükkanın sahibi hem şirket anlamında ,hem resmi hem sistem olarak pazara çıkacak maldan haberdar olduğu için sistemde kulaktan kulağa oynuyorlar.Sonra sosyal medyada yatırımcı sayısı yükseldi mesajları yağıyor , bu neye benziyor toki den ev alacakların haneden durumuna göre 2-3 kişi ile çekilişe girmesine benziyor ama bilmiyorlarki KASA her yerde kasa dır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 979/1011 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •