Sayfa 980/1011 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Yatırımcı sayısının arttığı yok aksine azalıyor. Halka arzlar için eş dost dede torun komşu ne varsa hesap açıyorlar. Doğuda özellikle 100+ fazla hesap ile girenler var.

Yatırım fonlarındaki yatırımcı sayısı azalmaya devam ediyor. Eylül-ekim seviyelerine geriledi çoğu fon.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    240 dk 16.00 barında 5050 altı kapanışta 5000 çalışmaz bence graftaki beyaz çizgi bölgesi 4890 bandını beklerim.
    pozisyonları kapatırım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Son üç ayda halkaarz lardan kazandığımı hiç bi yerden kazanmadım, arkadaşlar ile artık aramızda şöyle diyoruz, bu sence kaç tavan çeker
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yatırımcı sayısının arttığı yok aksine azalıyor. Halka arzlar için eş dost dede torun komşu ne varsa hesap açıyorlar. Doğuda özellikle 100+ fazla hesap ile girenler var.

Yatırım fonlarındaki yatırımcı sayısı azalmaya devam ediyor. Eylül-ekim seviyelerine geriledi çoğu fon.
    ben bu rakamlara hiç takılmıyorum. hele bu dönem hiç kıymeti yok. 300-500 yakalamak için halka arz kovalayan çok kişi var çevremde.

bir de deprem konusu var. ne kadar kaybımız var? net bir bilgi yok. mudilerin varisleri vs durumları var. nasıl bir süreç oluyor hiç bilgim yok.
    audentes Fortuna iuvat

5. Sanki alıcı var aqua. Kime satıyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Geçende Cautionary yazmıştı.Bence de en büyük sıkıntılardan birisi 2. tura kalırsa SOPA GÖSTERİLİR Mİ?

Yani doları bırakıp vs...., Biz gidersek dolar fırlar, fon satışıyla borsa aşağı ,istikrarsızlık olur , mesajı verilir mi?..Hatta 1. turda bile seçilse mazbata alıncaya kadar geçen süre belirsiz...CB, kaç günde tüm yetkiyi alır?

Mazbata işi ,resmi sonuçların açıklanması vs...
    Son anketler değil birinci turda bitmesi, iki adayın 44-46 bandında olacağını gösteriyor. Hani felaket tellallığı yapmayayım diyorum ama, böyle bir sonuç ikinci turda kıl payı bir sonuç manasına gelir....bu durumda 15 gün içinde iki taraftan da yeni tavizler gelir, kazanan da kazanmasına rağmen kaybetmiş olacaktır bu durumda...ülke açısından en kötüsü bu olur.

Yani sonuçlar ne kadar bir birine yakın olursa, hem taviz, hem de aba altından sopa gösterme aksiyonları ortalığı gerecektir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. bize hava atıyor artık bana halkaarzdan fazla lot geliyor deye, nasıl oluyor dedim bize 20 lot sana 100 lot
    Tüm aile ferdlerine hesap açmış uyanık
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Dostlar sağlam bir altın yorumcusu var mı Türk yabancı farketmez. Hatta yabancı daha iyi olur. Bizim Türk analistler anca fiyat gerçekleştikten sonra konuşuyor.
    www.directbullion.com - Paul Withers

www.bullionvault.com - Robert Glynne

www.royalmint.com

www.sharpspixley.com ( site açılmazsa VPN'den girersin)

www.goldmoney.com

twitter @badcharts1 , www.northstarbadcharts.com - Patrick Karim

www.thepuregoldcompany.co.uk - Josh Saul

https://www.gmrgold.com

https://fidelitrade.com/learning-center/research/

iş yatırımdan Şant arkadaş

www.goldcore.com

www.bullionbypost.co.uk

sitelere girince şırrakk diye karşınıza yorumlar çıkmaz. sitelerde news , blog , articles , research falan filan şantirifinton yazan yerleri güzelcene kurcalarsınız , oralardan ulaşırsınız.

kalite kallavi fiyat cüz'i sapına kadar derby , haydi hayırlı tıraşlar
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 980/1011 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •