Sayfa 983/1011 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye boşuna dememişler, sabah bahsettiğimiz altıns1 işlem hacminde ilk defa tabelada kocholün hemen altında 20 sırada gözüktü.
    Dayucum endeks 30 nasıl disardayim bakamıyorum canlı.... viop30 long durumu nasıl

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum endeks 30 nasıl disardayim bakamıyorum canlı.... viop30 long durumu nasıl
    Lönkcü kalmadı piyasada dayucuğum, bi big abi vardı tek lönklüyen onuda püskürttük bi da gelemiyor masaya
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bence muharremin seçimden çekilme ihtimali çekilmeme ihtimalinden daha fazla oldu son günlerde... bi de ramazan sonrası şöyle bir balık - sulu seansında efkar dağıtırken muharremi iyice kıvama getirseler ... bence çekilecek seçimlerden.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    iyi de o değil. o vidyodaki kişi rasim değil. adamı sevmemek hatta nefret etmek ayrı şey, olmayan bir şeyi adamın üzerine atmak başka.
    bu dünya etme bulma dünyası ,
    kumpas davasında fetö dötünden aldığı belgelerle askerlere attığı iftiralara saysın,
    yine fetö dötünden aldığı belgelerle şike davasında attığı iftiralara saysın daha çok şey var.
    şimdilik yeter herhalde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 240 dk grafta 16.00 barını 5050 altına getir 100 puanda ben düşürcem bozkurt yapabilirmisin
    bozkurt ,

karanlık odada 10 puan daha yerleştirirse 5007-5010 arası kapanış olur üstünü yarına bakıcaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Ben bugün vob yabmadım dayucuğum, yımırtalı pidemi altıns1 den çıkarttım.
    Yımırtalı pidemiz engellenemez, gerekirse daştan çıkartırız
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Vobda tek yöne şartlanmayın, bakarsın yarın fışkırttırıverirler.
    VYB
    Hamdım Piştim Yandım

7. 2 point yukarı aldı bu sefer karanlık odada
    yarınki maça baıcaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT kapanış, açığa satış olmadığı için, açıkcının değilde, günlükçünün sıkıştırıldığı bu dönemde hep böyle kötü kapanışlar olacaktır!

Sayfa 983/1011 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •