Kusura bakmayın sayın tınaz burada kopeksiz köy kurmussunuz deyneksiz geziyorsunuz.
Benim dediğimi tekrarlayin (İngilizcenin iyidir muhakkak benim değil)
repeat after me
Federe devlete karşıyım federe yapılanmaya karşıyım apo vatan hayinidir cezası muebbettir. Bölücü terör örgütü PKK nin koku kazinana kadar mücadelemiz bitmeyecek. Sattı mudafa bütün vatandır. Bölücü terör örgütünden ne ve nasıl gelirse gelsin tüm çabalarını boşa çıkarmak için kuvvayi milliye ruhundan kopmayacagim. Seref ve namus sözü de inananayim. Biraz da sen bizi inandır ne olur ki
Hasta fikir mi? Size körler ülkesine tek gözlü adam kraldır hikayesini okumanızı tavsiye ediyorum.
Sayın tınaz biliyorum benden yaşça büyük siniz ve size karşı asla saygimi bozmayacagim. Ne yaparsanız yapın ne yazarsanız yazın.
Ama artık şunu kabul edin bir kesime k.k. dikte ettiriliyor ve o bir kesimin bir kısmı akp deki bir kesim gibi koyun değil itiraz ediyor. Ne olurdu ya ne olurdu mansuru aday gosterselerdi. Bu kadar mı insanların gözü iktidar hırsı ile dolu benim oyum lideri asla belirlemez ama seçilen doğu yada yanlış seçenek belirler.
Şu sorunun cevabını verirseniz ben konuyu kapatacağım. Diyelim ki k.k. seçilemedi buraya ne yazmayı dusunuyorsunuz?
Konya valilik civarı dövizcilerin dolar alışı 20.04 civarıydı
Yer İmleri