Sayfa 986/1011 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Altını geçen cuma sağlam tırpanladılar ama hemen toparladı. Güçlü duruyor
    Altını göstere göstere çıkarmayacaklar....Fed üyeleri konuşmaya başlarlar bugün yarın....
    FED Mayıs da ayında 0,25 artıracağına dair yüzde 80 ihtimal veriyorlar şu an ...
    Bende diyorum ki Fed Mayıs'ta faiz artirmayacak ...not olarak kalsın burada...

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bende diyorum ki Fed Mayıs'ta faiz artirmayacak ...not olarak kalsın burada...
    Not aldık...
    tutarsa ben daha o zaman yazmıştım diyeceksin.
    Tutmazsa bir şey var mı.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

ALF, Malatya’da yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı:

AKP: 41.3 - MHP 10.8
    CHP: 25.2 - İYİ Parti: 9.5

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ALF, Malatya’da yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı:

AKP: 41.3 - MHP 10.8
    CHP: 25.2 - İYİ Parti: 9.5
    2018 seçimlerinde Malatyada 69.2 almış Erdoğan bitti bu iş ...

Güle güle Erdoğan Türk Liramıza sahip çıkacaktın kendinide ülkeyide bitirdin...

5. Anketlerde net bir bilgi varsa kendileri açısından olumsuz durum varsa da halkla cesurca paylaşacaklarına sanmam ,

2 tarafta seçime 30 gün kala kendini 10 puan önde ilan ediyor , ilginç = 1 tanesi yalan söylüyor 15 Mayıs gece 00:30 netleşir durum , kim yalan söylüyor , borsada ralli olursa anket yapmaya da gerek olmaz bence herneyse akp chp tüm seçmene saygılarımla ,

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    2018 seçimlerinde Malatyada 69.2 almış Erdoğan bitti bu iş ...

Güle güle Erdoğan Türk Liramıza sahip çıkacaktın kendinide ülkeyide bitirdin...
    güçlü TL. naraları atarken adamın döviz hesabı varda bankada
    banka içinden istihbarat alındı da basın açığa çıkardı, ne kadar utandıysa satmak zorunda kaldı dövizlerini..?

7. Aslında siyasette yalan söyleme devri bitti , seçim sonrası yalancılar umarım istifa ederler filan iyi olur not akp veya chp li taraf değilim iyi olan kazansın maç boks başlasın 😂😂😂

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Not aldık...
    tutarsa ben daha o zaman yazmıştım diyeceksin.
    Tutmazsa bir şey var mı.
    Adam uzmanım diye tahmin yapıyor.....tutmadığı zaman özür mü diliyor....Bizde burada tahminlerimizi yazıyoruz....Tahminlerimi yazarken belirli doneler üzerinden yapıyorum....isterim ki her arkadaş biliyorsa buyursun yazsın ....zenginlik olsun..... Başkaları gibi muğlak yazmıyorum....yazdığım net....anlaşılır olsun....okuyan ne demek istiyor gibi soru işaretleri olmasın....

Sayfa 986/1011 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •