Bizim seferihisar urkmezde bir arsa var 150m2. Denize yarim kilometre tepeye dogru bir arsa. Arada birde otoban var

5-6 sene oncesine kadar bedavaya satmaya raziydim oyle kotu bir yer. Hatta diyordum hangi zavalli gider bu arsayi alir. Alsa bile niye burada yasar? Denizi berbat ortada hicbir sey yok. Zaten denizede uzak. Bir tek dag havasi var tabi ona dag denirse

Her yaz oraya ugruyorum. Aradan 6 sene gecti simdi o mahalledeki tek bos arsa benimki kaldi. Her yer 3 katli villa cunku onlarin arsa 300m2. Burada kim kalirki demistim ama simdi tiklim tiklim. Bu denize kim girer cok kotu demistim sahil dopdolu. Birde o sahili tanzim etmisler cocuk parki kumsal falan tuvalet. Buraya 3 kurus vermezler demistim emlakcilar almak icin teklifler verdi k

Bunu akrabalara anlattim. Denize yakin arsa kalmayinca dag tepe kose bucak heryer degerlendi dediler. Galiba 2 sene once 100 bin lira vermislerdi. Simdi Allah bilir kac olmustur. Hanimda diyorki tinyhouse yapip yillik kiraya verelim

Tinyhouse ne yaw? Internete girip baktim cok komik. Hapishane gibi evleri tahtadan yapip yazlik diye kiraliyorlar. Abi ben baya yaslanmisim artik insanlari anlayamiyorum ekonomiyi de anlamiyorum. Anlayislar degisiyor begeniler degisiyor

Benim bildigim yazlik denizin dibinde olur en az 2 katli olur en az 3 odasi olur bahcesi olur aksam mangal yapilir gunes batarken cicekler sulanir falan

Millet eskiden ne kadar zengin ferah ve bolluk icinde yasamis simdi daha iyi anliyorum

Komsu arsalardaki villalar hep Alamancilara ait. Hayir sen Avrupa gormus adamsin boyle kotu bir yere niye yazlik yapiyorsun? Corak bicimsiz dag yamaci. Sonra denize girmek icin yarim kilometre otobani gecerek yuru. Hayir denizde deniz olsa hayatta ayagimi sokmam o kadar kotu

Bende mi bi tuhaflik var anlamadim. Tabi benim begendigim Bitez de denize sifir hosuma giden 30-40 yillik yazliklar 1 milyon dolar o baska. Alacak param yok tabi