Originally Posted by
iletisim
Kwon üstadım KOZA POLYESTER ve Europower için değerlendirme yapmaniz önemle ricam olur. !
Dostum kopol da sevmedığım taraf tamamıyla pay satışı olması yanı şirkete tek kuruş nakıt gırmedı arzda ,, bunu en son arzumda görmüştük oda halen daha sürünüyor elbette kopolle kıyaslanmaz alanları farklı ,, Kopol hammadde bakımından çoğunlukla bağımlı bir şirket benim alıp bekleyebıleceğim senet değil ,, kımısı sasa vs ıle kıyaslayıp ucuz diyor sasa sahıpli şirket ben onunla kıyası kabul etmem şahsen !! Elbette prım yapabılır ama hıkayesi olmayan şirketı ben almıyorum !!!
Europower çok farklı 80/90 tl aralığına kadar düşünmeden alırım ve satmam !!tam yatırım yapabıleceğim şirket ,, bende şahsen ilk alım verdığı yerden almayı düşünüyorum ilk fırsatta !! En az on işlem gününden öncede alabıleceğimizi sanmıyorum ,, aldığım fıyat aralığından aşağı düşerse sürekli alır ve beklerim açıkçası Europower başka bir dünya !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri