Sayfa 672/839 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 6709 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

  1. #5369
    Olay gesan da degil tüm tahtalar da var kozallar tavan yapıp ertesi gün -5 halk yalandan erteleme haberi geldi tavan çekti bugün +6 dan eksiye gitti... Bu adamlarla ky olarak savaşmak çok zor..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

  2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Olay gesan da degil tüm tahtalar da var kozallar tavan yapıp ertesi gün -5 halk yalandan erteleme haberi geldi tavan çekti bugün +6 dan eksiye gitti... Bu adamlarla ky olarak savaşmak çok zor..
    tek çare uzun vade şirkete güveniyorsan gerisi faso fiso ...Yoksa bu şeytanlar la başa cıkılmaz psikolojiyi bitirir bunlar...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

  3. İtiraf ediyorum dostlar. Ferbahçeli arkadaştan ters indikatörlük nöbetini ben devraldım renkdaşı olarak. Ne zaman fullesem ertesi gün ciddi düşüş yaşıyoruz. Sorun sizde değil bende.

  4. Arkadaşlar GESAN temettü açıkladımı??

  5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Olay gesan da degil tüm tahtalar da var kozallar tavan yapıp ertesi gün -5 halk yalandan erteleme haberi geldi tavan çekti bugün +6 dan eksiye gitti... Bu adamlarla ky olarak savaşmak çok zor..
    O zaman savaşmadan kıpraşmadan sadece beklemek en iyisi. filler tepişirken eğer sen fil değilsen senide ezerler, tahtaya söz geçiriyorsan ne ala. iyi bayramlar dostlar
    ssss

  6.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Beklentilerden biri daha gerçekleşti.
    Tahtacı ky'nin malını almak için elinden geleni yapıyor.
    Ben çayımı içiyorum.
    Ocak başında 45 TL'ye kadar düşen senet 81 TL.
    Geçen sene bu zamanlar 5 TL idi.
    İMKB'nin en fazla yükselen senedi son 1 yılda.
    Daha beklentiler var;
    1. çeyrek bilanço,
    Sunjunior,
    panel fabrikası çalışmaya başladı,
    yurt dışı işler (göreceğiz neler olacak bakalım),
    ülkede artan GES ve RES talebi (ne kadarı Gesan'a düşecek?).......

    Zamanla bunların gerçekleşmesini bekleyeceğim.
    Sabır, sabır, sabır.
    Ben ayağımı uzattım, çaya devam ediyorum.

    Her koyun kendi bağından asılır.
    Bunlar alım satım önerisi değildir.
    Sunjunior bizden çok europower’a yazar gibime geliyor, onun kapını europower atabilir ama gesana da faydası olur tabi ki

  7. #5375
     Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    75,63 TL bölünme öncesi 302,5 TL'ye denk geliyor. Gesan uzun sayılabilecek bir süre görülen en yüksek seviye olan 302,5 TL altında hareket etti. Dolayısıyla uzun süre geçilemeyen 75,63 TL direnci artık destek vazifesi görecektir. Yanlış bakmadıkysam bugün de 75,70 TL görmüş en düşük ve destek olmuş. Bugünkü hacmin, dünün üzerine çıkması ve günlük ağırlık ortalama üzerinde kapanış yapması değerli olacaktır. Uçsun kaçsın sevadamız yok. Trendimiz olumlu. Herhangi bir dönüş sinyalı yok. Bu tür majör yükselişlerde geri çekilmeler sağlıklıdır. Geri çekilmelerde hacmin düştüğünü de gördük.

    Yarın Europower için gong günü. SPK'nın yeni kurallarına göre halka arz edilen CVK Maden ve Koza Polyester bugün sabah kısa bir süre tavanlarını bozdular ancak hemen tekrar tavana kilitlediler. Bugün de tavan kapatırlarsa beşinci tavanları olacak. Europower'dan çok daha iyi bir performans sergilemesini bekliyorum. Öngörülerimizde yanılmazsak Europower'ın performansı Gesan'ı da piyasa değeri açısından destekleyecektir.

    İlk çeyrek gelsin. Patronların sattıkları ve faizsiz olarak şirkete enjekte ettikleri nakitlerin finansal giderler etkisini bu çeyrekte görmeye başlarız. Koca panel fabrikası kuruldu ve üretime başladı. Şimdi de kapasitesi artırılıyor. Sakin olup plana güvenin.
    İnişler çıkışlar olacaktır. Önemli olan trend. İyi bir birinci çeyrek bekliyorum. Gesan'ın en iyi çeyreği dördüncü çeyrek oluyor. Birinci çeyreğe göre dördüncü çeyreği hem net kar marjı hem de esas faaliyet karı açısından simüle ederiz. Europower halka arzı başarıyla tamamlandı. %7'ye yakın düşüşle kapattığımız seviye 316,8 TL'ye tekabül ediyor. 302,5 TL üzerinde ilk haftalık kapanışı oldu. 28 Nisan'da da bu seviye üzerinde kapatırsak yeni destek 75-76 liralar olur. Bu desteğin de üzerinde yüzbinlerce lot işlem görmesi lazım. Uzun vadede sabredenler görüldüğü üzere portföyü şimdilik ona katladı. Buradan; bir yılda x2 yapsa, iki yılda portföyler 20'ye katlanmış olur. 2-3 sene içerisinde bire otuz bire kırk alacaksınız deseler buradaki herkes 100.000 lirasını 3 yıl hiç dokunmamak kaydıyla Gesan'a yatırır. Sektör kuvvetli gidiyor ve neredeyse daha hikaye yeni başladı. Tahta sahipli. İsteyen istediği fiyattan 10.000 lot alıp satabiliyor. Yeni fabrikalar açılıyor, kapasiteler katlanıyor, enerji depolama başlıyor, ithal edilen ürünlerin argesi yapılıp hem kendi iç üretimimizde hem de satışta kullanılacak ve ilave cirolar yaratılacak. Şirket profesyonel ve liyakatlı ekipler tarafından agresif büyümeye odaklı bir şekilde iyi yönetiliyor. Bu tür şirketlere ortak olmak avantajdır/fırsattır. Tabii dünün tavana yakın seviyelerinden yeni ortak olan arkadaşlarımız sabır göstermek zorunda kalacak. Aylardır burada yazıp çiziyoruz. Aramızdan ayrılanlar burada kalanlara nazaran daha fazladır. Yabancının da TL bazlı zirvesinden bile Gesan biriktirdiğini gözlemliyoruz. Sektör ortalama F/K'sı 40'larda. Biz ona nazaran %40 pahalı F/K'lanıyoruz. Piyasada 118 milyon lot var. Yabancı payı yanlış tespit etmediysem %8'lerde.

    Tüm ortaklarımıza iyi bayramlar dilerim.

  8.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    İtiraf ediyorum dostlar. Ferbahçeli arkadaştan ters indikatörlük nöbetini ben devraldım renkdaşı olarak. Ne zaman fullesem ertesi gün ciddi düşüş yaşıyoruz. Sorun sizde değil bende.
    gesan fenerbahceliyi bile harcadı zamanında buz adam vardı onu bile eritmişti...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

Sayfa 672/839 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •