Sayfa 97/1005 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İkidir ortaya karışık pas atıyon ama oralı olmuyorum kusura bakma Ayasofya abi bugün keyfim yok ama muhtemelen yarın keyfim yerine gelir. o zaman hoşuna gidecek espri yaparım.
    Doğrusu üüüle değil, maymun yemeden önce g.tüne bakarmış, yersem çıkarabilümüyüm deye
    Ben ayıp olmasın diye öyle dedim paşam

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dedim Alper kardeşim köfte yiyor, bozkuş yımırtalı pide yiyor. Bende Pala'nın yanına gidem benim karnımı doyursun dedim. Gittim pala nin yanına dedim karnım aç param yok beni de doyurun. Pala şöyle bir baktı bunu sopayla doyurun dedi yanındakilere. Aç karnına beni bi dövdüler bi dövdüler. Suyu zorlan içiyorum. İnsafsız zalim pala.
    Ha ha..... güzel espiriler...bu iş iş değil dayucum... Her gün nasıl kurtulacam diyee diyee iç geçiriyorum....bu Viop boş...adamlar paramızı almak için on defa fir dönüyorlar....ve biz kapana kısılmış kedi 🐈 misali para kazanmaya çalıyor ve çabalıyoruz...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hacı paylaşım yapmadim dört milyon zarar da ben de var. Bana da kalayı basma[emoji16]
    Aldığımı bastılar. Endeksi 4700 den döndurun de belki benim esekler de yürür

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmiş olsun senin paylaşımlarınla bir sıkıntım yok
    O zatın attığı siyasi mesajların hepsi borsada fitil fitil burnundan gelsin.batarsa hiç üzülmem
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    murat yetkin finans bürokratlarının yurt dışına kaçacağını ima ediyor.

gidişiniz olsun "garaltınız da gaybolsun" tamam da nereye kaçacaksınız? 1 yılda kulağınızdan tutup geri getirirler.
    Maltaya baksınlar hangi bankacılar ve uşakları şirket kurmuş oralarda
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun senin paylaşımlarınla bir sıkıntım yok
    O zatın attığı siyasi mesajların hepsi borsada fitil fitil burnundan gelsin.batarsa hiç üzülmem
    Ayhan abi sanırım birkaç hafta önce idi Kadir o zaman birşeyler yazmıştı muhalefete yüklenir tarzda sonra baya insanla laf dalışına girdi felan yanlış hatırlamıyorsam 40/50 kişiyi mahkemeye vermiş sanırım

Fena laflar yazılmış çizilmiş öyle diyordu millet

6. Bundan tam emin değilim 3/4 sene önce felan idi sanırım
    Eskiden borsa seanslarına giderdim arkadeşler ile

O dönem bizim bir arkadeş opsiyon işine dadanmıştı o dönemde bear abi opsiyon da baya aktif ve hızlı idi

Gedikten Tüm Emirler ondan geliyordu

Arkadeş o dönemler tabi olayı bilmiyor söylenip duruyor du

Bear abi yazınca aklıma geldi

7. Hastalık olaylarını haber yapıyorlar

Yarına anlaşılan yine para yakacağız

Sayfa 97/1005 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz