türkiyede bir de bshev var çagrı ile borsadan çıktı aslında çıkmasa süperdi bfren ile kol kola gidiyorlardı bshevin borsadan çıktıgında çok üzülmüştüm benim şahlarımdı her ikisi ve bosh lar için özellikle bfren için bu alım işi iyi de oldu fren baglantıları da artacaktır kısmete ve büyüyecektir de yeni yatırım da faaliyete girdi ki bundan sonrası çok daha güzel olacak.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
sanırım gk başlamıştır patron da gelmiştir gk la ve şu cip anlaşması için bir süpriz de buradan çıkacakmı yoksa yönetime yetki verip seçimlerden sonra mı açıklayacaklar ama BU SENE AÇIKLAR DİYE ÜMİTLİYİM gündem maddelerinde yetki yönetime verilecek diyor her an tetikde beklemekte fayda var cin şişeden çıktı ve patron sözünde duracaktır
hissede birileri baskı kuruyor %3-5 aşagısı yukarsı benim için hiç önemli degil beklenti açıklanırsa o %3-5 e tenezzül edenler çok pişman olacaktır geçmişde yaptıkları gelecegin aynasıdır.
Son düzenleme : mercek2; 27-04-2023 saat: 11:52.
Gerçekten yazık bize artık ver şu olumlu haberi. Neler neler kaçtı
gk lu bitti sanırım kapa baktım bir haber yok devre kesti diye haber var bir yerlerden buraya da veya twıterdan düşmesi gerekird,i ama hissede kimsecik yok sanki gk la katılan da olmadı mı nedir bu formdan
sn mercek2 nasılsınız, uzun zaman oldu
Yer İmleri