Sayfa 114/1005 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,147
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    ya abi 7 rakamım en üst rakam

kelepir hisseleri teker teker yazmayım

ben en basit örnek verdim tepeden yüzde 60 düşmüş fk sı 7 ye geçmiyorsa die yani ona bakarsa gyo lar 1 fk
    Kelepir hisse olabilir ama 1 yıl daha olmaya devam etmesi feci zarar yazdırır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Astrolog MERAL abla ,15 gün içinde ölecek SİYASİNİN ismini bu gün açıklayacaktı...Açıklamış mı?

Abla hayatının kumarını oynadı:Ya herro ya merro...ya kahraman olacak ya da kariyeri bitecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,147
    Blog Entries
    1
    Ülkemizin en büyük talihsizliklerinden biride devletin vatandaşına eurobond ları yaymamasi ögretmemesi. Öğretse yurt dışı müşteri arayacağına yurt içi rahat satar.
    Bir sürü şeyin fiyatlanması daha doğru olur.

Örnek. Ev var 4 milyon TL. Bunu satıp dolar alsa 200.000 dolar yapar. Şu anki şartlarda çok rahat yüzde 9 eurobond bulur.
    Yılda 18.000 dolar yapar. Ayda 1500 dolar.

Bir sürü arkadaşım var. Ev almaya yetmiyor parası. Kredi çekmesi gerekiyor örneği gösterdim. 1 milyon TL 50.000 dolar yapar. Eurobond ile ayda 375 dolar. Mis gibi gelir. Ne kasıyorsun.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Buradan da short acmak yurek ister. Bana bir yukari tepki var gibi geliyor. Vadelinin dibindeyiz. Long olmayip napak baska secenek mi var???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ülkemizin en büyük talihsizliklerinden biride devletin vatandaşına eurobond ları yaymamasi ögretmemesi. Öğretse yurt dışı müşteri arayacağına yurt içi rahat satar.
    Bir sürü şeyin fiyatlanması daha doğru olur.

Örnek. Ev var 4 milyon TL. Bunu satıp dolar alsa 200.000 dolar yapar. Şu anki şartlarda çok rahat yüzde 9 eurobond bulur.
    Yılda 18.000 dolar yapar. Ayda 1500 dolar.

Bir sürü arkadaşım var. Ev almaya yetmiyor parası. Kredi çekmesi gerekiyor örneği gösterdim. 1 milyon TL 50.000 dolar yapar. Eurobond ile ayda 375 dolar. Mis gibi gelir. Ne kasıyorsun.
    Bu kadar yüksek getiri varsa neden millet teveccüh etmiyor?

Yüksek kesinti ,vergi mi var?

6.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Buradan da short acmak yurek ister. Bana bir yukari tepki var gibi geliyor. Vadelinin dibindeyiz. Long olmayip napak baska secenek mi var???
    yahu abi pandemi dibine şurada kabaca yüzde 5-10 kalmışş

Buradan satılmaz ey küçük yatırımcı kardeşim alınır diyoruz denmedik laf bırakmıyorlar

ne halleri varsa görsünler
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. 13:30 da tören bağlantısı olacakmış.

>>>>>
    13:30 Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni’ne Canlı Bağlantı (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Buradan da short acmak yurek ister. Bana bir yukari tepki var gibi geliyor. Vadelinin dibindeyiz. Long olmayip napak baska secenek mi var???
    Tepki için nakit yakmak lazım, spotta var mı malın altına yatacak.

Kasım-Aralığın tam tersini yaşıyoruz ulan hergün nasıl yükseliyor derken şimdi de hergün düşüyor

Sayfa 114/1005 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •