Sayfa 125/1005 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Viop L

1. Is yatırım majörleri satıyor Viop kontratlar için. Yapı krediye ekmek yok spotta para yakamadığın sürece.

2. Haber Report
    @HaberReport
    ·
    2s
    Bekir Bozdağ: "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak."
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Datlım gıymatlım bidenem senin keyfinize Bozkaya çalışmanın gözünü oyarım
    Adamın dibisin Ayasofya abi bugün keyfim gıcır, sana daha önce hep demek istemişimdir ama fırsat bulamamıştım, hazır fırsat bulmuşken süüleyim.. transparan don bi insana bu kadar mı yakışır
    Hamdım Piştim Yandım

4. Saf kötülük tanımı. Adalet bakanına bak çay demle.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haber Report
    @HaberReport
    ·
    2s
    Bekir Bozdağ: "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak."
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Al-i İmran Suresi, 78. ayet: Onlardan öyleleri vardır ki, dillerini kitaba doğru eğip bükerler, siz onu (bu okur göründüklerini) kitaptan sanasınız diye. Oysa o kitaptan değildir. "Bu Allah Katındandır" derler. Oysa o, Allah Katından değildir. Kendileri de bildikleri halde Allah'a karşı (böyle) yalan söylerler.
    FORMASYON AVCISI 53

6. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (#TCMB), faizi %8,5'te sabit tuttu.

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bugün yılın dördüncü Para Politikası Kurulu toplantısını gerçekleştirecek ve saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. (Beklenti: 8.5%, Önceki 8.5)

7. Akkuyu onlıne bağlanma 13.30 dan 16.00 ertelenmiş diyorlar doğruysa
    FORMASYON AVCISI 53

SS durur mu o da bi kıyaslama yapmış ama burada paylaşmaktan hicap duyarım. Neyse endeks testere devam. Bu arada ayasofya abi ile bozkurt ab,alemsiniz valla🤣🤣

Sayfa 125/1005 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •