Sayfa 434/674 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Niye thyao , Şişe garanti vs düzgün hisseler pozisyon larını koruyorlar , öyle sağlam hisselerden Aselsan gibi salan hisse yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaşım siz tekildesiniz. ŞİŞE dede millet SODA da parayı kaldırırken yatırımcının iliğini kurutmadılar mı yıllarca.

Burada mal gelmemiştir git gellerde malda kaptırılmıştır böyle olmuştur.

THYAO nun performansı da son zamanlarda iyi değil. O parayı daha önce yazdım turlatıyorlar sırayla bazı hisselerde.

Benim hedefim bu tekil işler değil. Ben piyasanın yanlış işleyişinden komple rahatsızım. Umarım bir gün düzelir ya da bunun için biraz adım atılsa yeter. Siz zannediyorsunuz ki bu işlerde o taraf bu taraf var. Tüm piyasanın yani yatırımcının karşısında olanların tarafı emin olun tek.

Sayın Bohem önce SPk ya başvuru yapılacak o onayda 2 haftada çıkmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Arkadaşım siz tekildesiniz. ŞİŞE dede millet SODA da parayı kaldırırken yatırımcının iliğini kurutmadılar mı yıllarca.

Burada mal gelmemiştir git gellerde malda kaptırılmıştır böyle olmuştur.

THYAO nun performansı da son zamanlarda iyi değil. O parayı daha önce yazdım turlatıyorlar sırayla bazı hisselerde.

Benim hedefim bu tekil işler değil. Ben piyasanın yanlış işleyişinden komple rahatsızım. Umarım bir gün düzelir ya da bunun için biraz adım atılsa yeter. Siz zannediyorsunuz ki bu işlerde o taraf bu taraf var. Tüm piyasanın yani yatırımcının karşısında olanların tarafı emin olun tek.

Sayın Bohem önce SPk ya başvuru yapılacak o onayda 2 haftada çıkmaz.
    Thy 10 liradan çıktı , şimdi 130 larda daha ne yapsın , Thy bu tahtacılarda olsa şu anda 50 lerde debeleniyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Para çıkışına bakın. Neredeyse 50 milyon. Önce SISE sonra ASELS. Hem de böyle bir bilanço sonrası.. Bu işin sonu iyi bitmeyecek gibi görünüyor. Yazık bu kadar zamana paraya vs..
    İnşAllah bunlar da aşılır. Sözler bitti..

4. Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Böyle güçlü bir şirket bu kadar pespaye bir şekilde fiyatlanır mı yahu. Milyonlarca TL zarar yazdırdılar şu bir kaç günde.

5. İhtiyacınız yoksa kapatın ekranı 250 usd ye borsa 2,5 USD ye ASELSAN olmaz. Bunu konuşmaz millete 2000 usd ye altın aldırtırlar bu işler böyle.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Ben öngörülüyüm dedim, her seferinde uyardım, ASELSAN kazandırmaz uzun vade. Al sata dönderdiler hacimde var viopta var. Şirket yönetimi Baykara sefineye vb özelllere çalıştı. Bedelini 14 Mayıs'ta ödeyecekler. Söz bitti. Çok uyardık gözleri doymadı. Son ön görüm tutarmı bilmiyorum ama bu işi seçim temizleyecek. İstanbul da aç gözlülük yaptılar, millet kulak çekti anlamadılar hâlâ. O kulak 14 Mayıs'ta kopacak, anlayacaklar ama iş işten geçecek. Artık yapacak tekşey kaldı, onada az ve sayılı gün ;)

7. Bu iş aşırı siyasi bir hal aldı.. Burada ki hesaplaşma farklı bir boyuta evril di. Aselsan ın varsa bitirileceksin gibi bir algı oluşturulmaya başlandı. Bunu kim yapar ??
    Dün yazdığım o yabancıların sahipliğine bir bakın. Burada en ufak bir yatırımcı sahiplenme var mı ?? Sanki birileri bu işi yurt dışından kontrol ediyor gibi.. Bu nasıl bir hesap ??..
    En ufak bir düşüşte ilk aşağıda olan bu. Beta sı ne oldu şimdi ?
    Bunun üstüne oynayanlar belli oldu. Şu hale bak bugün İnfo satışı beklemiş sanki kar realize oldu da bilanço dan mal satıyor. Bu iş tamamen tezgah. Eeeee bizim gibi kerizlere müstehaktır.

8. Aselsanın ürettiğininin yatırımcıya ne faydası var, iyi üretsin devlet kazansın yandaş firmalar kazansın, ama yatırımcı kesinlikle kazanmıyor, 4 yıldır 3,60$ maliyetle bekliyorum, bir ara 3,70$ gördü tamam dedim artık yırrtık, ama boşuna sevinmişiz, bu hızla giderse 1,80$ desteğine geri geliriz. Büyük yatırımcı bile olsa kazanmak istek 2$ dan aldığını 3.5$ dan giydirmeye devam ediyor, kağıdı paçavra gidi dağıtıyorlar.

Sayfa 434/674 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •