Sayfa 719/1009 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Memur maaşı 15 bin asgari ücret 8500 kiralar 5-10-15bin bu durumda zam yapmadan ücretlere bu insanlar daş mi yiyecek.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Olur mu olur walla, ben de bi üstad abiyle konuştuydum malı yabancıya yıkma durumları var gibi dedi , bu kadar kapalıçarşıdan malum malı çeken içeriden birileri olur mu hemi de bal gibi olur, ama şunu bilirim bu kadar parayı nereye götürür sen götür , asla yedirmezler ister koyin de tutsunlar ister fiziki bunu Gia ve Mıi 6 , ve foossad İndra gandi yapmazsa bunları da donsuz bırakmazssa ben de hiç bişi bilmiyorum.
    5 milyon dolar 10 milyon dolara göz yumabilirler o rakamlara babalarını bile vurur dediğim şah iş lar, zahmet ediyorlar.

Eskiden siyasilere yakın adamlar 3-5 milyon vurur kenara çekilirdi , bunlar kasayı komple boşalttıkları gibi kasanın borç alarak bunları finanse etmesi sağlandı a.q ...Bakalım bu kadar büyük paraları yiyebilecekler mi!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Memur maaşı 15 bin asgari ücret 8500 kiralar 5-10-15bin bu durumda zam yapmadan ücretlere bu insanlar daş mi yiyecek.
    Evet doğru dersin Aziz Saint Sofya , onu oy verirken düşünmeleri ilazım dı. Şimdi rejim yapıp kilo verecez acı ilacı içmeyen acı sona katlanır,

Tabii ki Cengiz abiyi ve yoldaşlarını silkelerseler o zaman ekmeğe katık bulabilik.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Memur maaşı 15 bin asgari ücret 8500 kiralar 5-10-15bin bu durumda zam yapmadan ücretlere bu insanlar daş mi yiyecek.
    Onlar da soğanın cücüğüyle oynasınlar. Ben demiyorum, bitkisel margarin söylüyor
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. TRT izliyorum gözlerim kapalı
    A haber sandım bir an
    İrkildim hemen.
    Doz alımına dikkat etmek lazim dedi doktor. Hayata iyi olumlu bakmak için günde 15 dk dedi. Fazlası bağımlı yapar mankurtlaşırsın dedi. Neyse ki cabuk farkettim trt yi değiştirdim.

Şu durumda en zor durumda olanlar hiç şüphesiz ev sahipleridir. Vakti zamanında akıllı stratejiler izleyip bir kaç ev sahibi olmayı başarabilenler şu an kiralara zam yapamadıkları için eski kiracılara servet transferi yapmak durumunda kaldılar. Sanki ülkenin barınma sorunu çözmek onların üzerine vazifeymiş gibi pataklanıyorlar ve sürekli ötekileştiriliyorlar. İzmir'in göbeğinde hala 2-3 bin lira kirayla oturan eski kiracılar var ve utanmadan ev sahipleriyle maytap geçebiliyorlar. İşte bu ülkede tasarruf etmenin, sermaye biriktirip ev dam almanın aklını kullanmanın faturası. Hiç gerek yokmuş halbuki gir bi eve kiracı, bu enflasyonist ortamda zaten 2 sene sonra çerez parası kiralar. Ev sahibi düşünsün !

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku

7. Anayasa Mahkemesi nin (AYM), kadının evlendikten sonra soyadını kullanmasını engelleyen hükmün iptal kararına muhalefet şerhi düşen Muammer Topal ın skandal ifadeleri dikkat çekti. Kadın ve erkeğin cinsiyet farklılıklarının eşitliği imkansız kılan bir özelliğe sahip olduğunu savunan Topal, eşitliği modern hurafe olarak nitelendirdi. AYM üyesinin skandal ifadelerine tepki gösteren hukukçular ise şerhi yazan kişinin kadın-erkek eşitliğine tamamen karşı olan zihniyetin bir temsilcisi olduğunu ifade etti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

8.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Sanki ülkenin barınma sorunu çözmek onların üzerine vazifeymiş gibi pataklanıyorlar ve sürekli ötekileştiriliyorlar. İzmir'in göbeğinde hala 2-3 bin lira kirayla oturan eski kiracılar var ve utanmadan ev sahipleriyle maytap geçebiliyorlar.
    Kiracilarin sanki bu ucuk kiralari odeyecek gucu varmis gibi yazmissin.

Utanmadan ev sahipleri ile maytap gecen kac kiraci gordun ?

Sayfa 719/1009 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •